Machiaj & Cosmetica

#machiaj #albastru #culoare par #primavara 2013 #manechiura

Nuante de albastru pentru ochi, unghii si par in primavara 2013

In aceasta primavara, nuantele de albastru sunt preferate pentru ochi, unghii, chiar si pentru par. Albastrul este o culoare linistitoare si, totodata, destul de indrazneata. Iata cateva moduri in care poti sa porti albastru in aceasta primavara.


Nuante de albastru pentru ochi

1. Traseaza un contur subtire de bleu pe colturile interioare ale ochiului. Este un machiaj discret, care se potriveste pentru orice ocazie.

2. Foloseste albastru cobalt pentru pleoape. Daca tenul tau este bronzat, culoarea se va evidentia mult mai bine.

3. Combina albastru cu o culoare puternica cum ar fi portocaliul (culoare, de asemenea, in tendinte in aceasta primavara) - pentru a crea un contrast caldura-frig.

4. Foloseste fard de pleoape intr-o nuanta deschisa. Daca ai tenul deschis, aceasta culoare se va potrivi perfect si iti va evidentia foarte bine trasaturile.

5. Daca esti mai indrazneata, foloseste o nuanta de albastru mai inchis in apropierea liniei ochilor si albastru mai deschis catre sprancene. Albastrul ochilor tai va atrage atentia tuturor.

6. In cazul in care ochii tai sunt verzi, foloseste un albastru turcoaz pentru conturul lor. Astfel ii vei evidentia mult mai bine.

7. Pentru un look simplu, foloseste un fard pentru ochi intr-o nuanta pala de bleu. Daca vrei sa te faci remarcata, joaca-te cu parul tau si fa-ti niste bucle rebele, pentru a crea un contrast armonios.

8. Pentru un aspect nonconformist al ochilor, poti folosi in aceasta primavara un fard turcoaz peste care sa adaugi cateva puncte de bleu si verde, cu aplicatii de cristale Swarovski.


Nuante de albastru pentru par

1. Poti purta o peruca albastra pentru a accentua machiajul ochilor. Este ideal ca nuanta folosita la ochi sa fie asemanatoare cu cea a perucai.

2. Vopseste-ti parul in nuante de albastru, combinate cu nuante de argintiu. Efectul va fi surprinzator.


Nuante de albastru pentru unghii

1. Pentru o manichiura surprinzatoare, foloseste albastru intens pentru a-ti colora unghiile. Poti alege o manichiura frantuzeasca in nuante de albastru.

2. Un alt model interesant de manichiura este cel in care, pentru baza unghiilor, folosesti argintiu, acoperit de un strat de oja turcoaz.

3. Pentru ca in primavara aceasta se poarta dungile, poti alege un model si pentru unghiile tale. Foloseste nuante asemanatoare de albastru, pentru ca impactul sa nu fie foarte puternic.

Sursa foto: eyeshadowlipstick.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din machiaj-cosmetica

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare