Machiaj & Cosmetica

#frumusete #mituri #mituri frumusete

Mituri despre frumusete care trebuie uitate

Cu toate ne dorim sa nu imbatranim niciodata. Adevarul este ca am face aproape orice pentru a ne mentine sarmul la orice varsta iar unele dintre noi am ajuns sa credem fel si fel de mituri in aceasta privinta. Informatia circula si, desi felul in care o comunicam s-a simplificat odata cu tehnologia, miturile se creaza la fel de usor. Hai sa incercam impreuna sa demascam cateva astfel de mituri cosmetice.

Mit: Castravetele reduce pungile de sub ochi

Oricat de ciudat ti s-ar parea avand in vedere ceea ce stiai sau credeai ca stii pana acum, castravetele in sine nu te poate scapa de cearcane. Este insa o legume care are o proprietate aparte: cea de a se pastra rece pentru o perioada mai lunga de timp dup ace este scos din frigider. Exact aceasta racoare de care beneficiaza castravetele este responsabila cu contractia vaselor de sange din jurul ochilor ce in fine te va ajuta sa scapi de pungile de sub ochi. Cu alte cuvinte, o poti face si cu un ciorap umed, cu conditia sa fie rece.

Mit: Porii din piele se inchid si deschid

Sa nu iti inchipui porii ca pe niste mici usite care se deschid si inchid in piele dupa cum bate vantul. Cu toate acestea, atunci cand porii sunt plini cu celule moarte sau praf ei pot aparea ca si cum ar fi deschisi. Problema se rezolva insa simplu cu apa si sapun eventual cu ajutorul unei solutii speciale pentru exfoliere care sa te ajute sa elimini surplusul care blocheaza acesti pori.

Continuarea pe Lyla.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din machiaj-cosmetica

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare