Machiaj & Cosmetica

#masti de fata #masca ou #masca fata homemade #tratamente fata

Beneficiile nebanuite ale mastilor de fata cu ou

Mastile de fata cu ou sunt unele dintre cele mai agresive masti de fata pe care le puteti face in casa. Insa, mastile de fata cu ou sunt cat se poate de eficiente cand vine vorba de tratarea tenului cu multe probleme.
Mastile de fata cu ou sunt unele dintre cele mai agresive masti de fata pe care le puteti face in casa. Insa, mastile de fata cu ou sunt cat se poate de eficiente cand vine vorba de tratarea tenului cu multe probleme.

Ultimele studii in cosmetica au demonstrat ca substantele din compozitia oului sunt foarte benefice pentru femeile care au tenul usor ridat sau care au tenul gras sau acneic.

Astfel, albusul oului, fiind foarte bogat in proteine, este perfect pentru a oferi fermitate tenului, micsoreaza porii si poate corecta in timp liniile fine de la baza ochilor si ridurile. Totodata, albusul de ou este cat se poate de indicat pentru femeile cu tenul gras sau acneic, avand proprietatea de a regenera si curata pielea.

Galbenusul de ou, pe de alta parte, este indicat pentru femeile care au pielea uscata sau cicatrizata. Galbenusul de ou este bogat in grasimi, colesterol si retinol, ceea ce ajuta la hidratarea, intinerirea si exfolierea pielii.

Asadar, mastile de fata cu ou sunt unele dintre cele mai complete existente pana in ziua de azi. In cele ce urmeaza, va vom prezenta cateva retete de masti de fata cu ou, dedicate mai multor tipuri de ten:

1. Masca cu albus, indicata pentru pungile de sub ochi, riduri fine si pori mari

Pentru a prepara masca cu albus este nevoie doar sa intindeti albus de ou crud in jurul ochilor si sa-l lasati sa actioneze timp de 15 minute. Dupa aceea, clatiti ochii cu apa calda.

2. Masca cu ou si miere, folosita impotriva acneei

Aceasta masca este dedicata in special femeilor cu tenul uscat si acneic. Se amesteca un ou intreg crud cu o lingurita de miere iar cu pasta obtinuta se acopera intreaga fata. Se lasa sa actioneze 15 minute dupa care se spala fata cu apa calda. Masca aceasta va micsora porii, va tonifia pilea si va distruge din bacteriile existente care sunt principala cauza pentru aparitia acneei la femei. 

Continuarea pe Lyla.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din machiaj-cosmetica

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare