Machiaj & Cosmetica

#stil #manichiura 2012 #manichiura petrecere 2012 #manichiura petrecere culori #manichiura petrecere

Manichiuri colorate pentru petrecere

In sezonul vacantelor, cele mai colorate manichiuri pentru petrecere prezinta un interes maxim in fata reprezentantelor sexului frumos. Anul acesta se poarta unghii care abunda in energie prin culoare si care exprima intocmai imaginatia creativa a purtatoarei. Iata cateva optiuni interesante din care sa te inspiri.

Daca simti cum energia te inunda odata cu instalarea sezonului de vacanta, urmatoarele manichiuri colorate pentru petrecere te pot ajuta sa iti exteriorizezi starile interioare si sa iesi in evidenta prin estetica originala a unghiilor.

Din fericire, rigorile cromatice sunt foarte putine, iar excentricitatea ocupa un loc fruntas in randul tendintelor in materie de manichiura.

1. Manichiura cu chipuri petrecarete

Iata un mod inedit si distractiv de a adopta trendul blocurilor de culori: manichiura cu chipuri petrecarete, in care fiecare unghie care cate o "coafura" diferita in nuante tari, ochelari de soare si buze colorate in rosu.

2. Manichiura cu modele florale

Modelele florale sunt extrem de populare sezonul acesta, in toate directiile de stil, moda si frumusete. Daca alegi o tinuta romantica si diafana, o manichiura cu aceste motive feminine se va potrivi perfect. Combina nuante deschise de rosu, roz pal, galben si bej.



Foto : becomegorgeous.com

3. Manichiura in degrade

Un alt stil in voga pentru stilul cromatic al hainelor, machiajului si manichiurii deopotriva sunt culorile in degrade. Joaca-te cu acest efect deosebit pe unghiile tale, combinand doua nuante in tendinte: rozul si albastrul.

4. Manichiura multicolora

Un alt mod de te bucura de o manichiura ideala pentru petrecere este sa iti colorezi unghiile in nuante diferite: degetul mare in roz, indexul in albastru inchis, degetul mijlociu in turcoaz, inelarul in galben neon si degetul mic in purpuriu.

Daca vrei sa intensifici nota de extravaganta, poti apela cu incredere la aplicatii stralucitoare chic. In cazul in care preferi totusi o manichiura mai discreta, ramai la combinatia multicolora uniforma, fara alte detalii care acapareaza privirea.



Foto: becomegorgeous.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din machiaj-cosmetica

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare