Machiaj & Cosmetica

#manichiura #vara #stil

Manichiura trendy de vara

Se stie deja ca manichiura este un detaliu foarte important in frumusetea si stilul feminin. Cu cat unghiile tale sunt mai ingrijite si mai original decorate, cu atat vei atrage si mai mult privirile. Si care este sezonul cel mai potrivit pentru a face noi cuceriri? Vara, binenteles.

Anul acesta, paleta de culori, modelele si stilurile in manichiura sunt foarte variate si iti permit sa-ti pui imaginatia in joc in vederea crearii look-ului tau perfect pentru sezonul cald.

In top, atat in moda cat si in manichiura, sunt pastelurile si asta pentru ca au un colorit stralucitor si cald, perfect pentru zilele de plaja si soare.

 

Design floral

 

Modelele florale sunt foarte in voga acum.  Este lesne de inteles, de altfel, avand in vedere ca florile simbolizeaza cel mai bine primavara sau vara. Astfel, cu ajutorul lor poti sa creezi un look stylish de invidiat.

Sunt o varietate de modele din care poti alege, de la florile mici si simple pana la cele mari si mai complicate. Acestea pot fi realizate folosind pensule foarte subtiri pentru cele mai complexe sau folosind o scobitoare pentru cele simple, punctate. In ceea ce priveste coloritul florilor, poti alege orice nuanta doresti, insa nu uita ca pastelurile dau cel mai bine vara aceasta.

www.all4women.co.za

 

manichiura frantuzeasca – in culori neon

 

Culorile neon arata superb si sunt in mare trend vara aceasta. Aplicand aceste nuante in varful unghilor  poti crea o manichiura simpla si amuzanta care cu siguranta va fi perfecta pentru sezonul cald. Rozul neon arata superb in stilul manichiura frantuzeasca, insa iti poti indrepta atentia si spre albastru neon, galben neon, verde neon sau rosu neon.www.funkytrend.com

 

Unghii glitter

 

Glitter-ul este foarte trendy vara aceasta nu numai in moda, cat si in make-up si acum si in ceea ce priveste manichiura. Probabil si pentru ca aceste nuante stralucitoare aduc acel strop de glamour de care ai tu nevoie pentru a-ti desavarsi look-ul. Poti sa alegi dintr-o varietate de culori cand vine vorba de glitter,  de la cele subtile pana la cele neon.

Glitter-ul arata superb atat aplicat pe toata unghia cat si in stil french-manicure. Poti face de asemenea combinatii de culori glitter daca doresti sa adopti un stil mai sofisticat. Alege astfel rozul neon, galbenul, verdele, lavanda, violetul sau orice alta culoare care-ti trece tie prin minte.www.funkytrend.com

 

Foto : www.beautylovelyish.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din machiaj-cosmetica

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare