Machiaj & Cosmetica

#manichiura #cosmetica #manichiura spa #beneficii manichiura

Manichiura Spa si beneficiile sale uimitoare

Intotdeauna ti-ai dorit sa ai unghii frumoase, care sa arate perfect, insa niciodata nu ai ajuns sa fii cu adevarat multumita de manichiura ta chiar daca ai mers la cele mai faimoase saloane? Atunci trebuie sa incerci manichiura Spa.

Aceasta este mult mai complexa decat o manichiura obisnuita si implica numeroase tratamente atat pentru unghii, cat si pentru maini. Spre deosebire de manichiura obisnuita, cea Spa dureaza mai mult si arata perfect. Iata etapele acestui tip de manichiura:

1. Pregatirea mainilor si a unghiilor

Inainte de a incepe manichiura Spa, trebuie sa treci mai intai printr-o procedura de relaxare a mainilor si a unghiilor, de aceea ele trebuie mai intai inmuiate intr-un bol cu apa calda si sapun parfumat, pentru aproximativ 5 minute.

2. Curatarea mainilor si a unghiilor

Dupa etapa relaxarii, urmeaza curatarea unghiilor, ceea ce inseamna indepartarea celulelor moarte sau a altor impuritati.

3. Exfolierea

Urmatoarea etapa a unei manichiuri Spa este exfolierea mainilor cu ajutorul unor saruri speciale. Acest gomaj se face prin masaj si folosind si uleiuri esentiale din plante, pentru hidratare.

De asemenea, exfolierea se face si pe unghii, dupa care pe acestea se aplica o crema speciala pentru cuticule, care se lasa sa actioneze aproximativ 5 minute.

4. Masca de maini

Odata ce mainile sunt curatate si exfoliate, urmeaza masca de maini cu parafina. In aceasta etapa, mainile tale vor fi invelite in doua prosoape calde pentru aproximativ 15 minute. Acest tratament ajuta la o hidratare in profunzime a pielii si da, totodata, o stralucire si catifelare pielii.
Dupa 15 minute, aceasta masca este indepartata cu un prosop fin, si nu cu apa.

5. Relaxarea mainilor

Dupa ce masca este indepartata, mainile si unghiile tale sunt masate cu uleiuri parfumate incalzite, care vor ajuta la relaxarea muschilor si la stimularea circulatiei sangvine. Acest proces dureaza 15 minute, iar uleiurile sunt indepartate de pe piele cu un prosop cald.

Dupa toate acestea, unghiile tale pot fi date cu orice tip de lac. Acesta va rezista mai mult, iar mainile tale vor fi perfecte.

Sursa foto: limagespa.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din machiaj-cosmetica

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului