Machiaj & Cosmetica

#unghii #manichiura #sarbatori de iarna #craciun #revelion #modele unghii #manichiura de iarna

Manichiura pentru sarbatorile de iarna

Sarbatorile de iarna se apropie pe zi ce trece, motiv pentru care manichiura ta asteapta sa fie adaptata spiritului specific evenimentelor speciale de la sfarsit de an. Sezonul festiv 2011 este dedicat stralucirii si extravagantei, de aceea urmatoarele modele de unghii te-ar putea inspira in crearea unui look uimitor, capabil sa starneasca admiratie si invidie deopotriva.

Curajos si luminos - acestea sunt atributele stilului perfect pentru unghii in aceasta iarna, de aceea este important sa renunti la timiditate in materie de frumusete si expresivitate.

Fondul neutru si modelele indraznete

Tendintele manichiurii de sezon au o singura regula simpla de care ar fi recomandat sa tii cont atunci cand te gandesti sa afisezi cele mai frumoase unghii la o petrecere: culoarea de fond este bine sa fie una neutra, de culoarea pielii sau chiar transparenta. Apoi, stratul superior va compensa prin modele indraznete, culori vii si imposibil de ignorat, aplicatii stralucitoare si pretioase.

Foto: becomegorgeous.com

Fulgi de nea, buline polka si flori

Pentru a te adapta cat se poate de bine spiritului sarbatorilor de iarna, alege un model tematic pentru unghii la care sa folosesti motivul fulgilor de nea, modernele buline polka sau modele florale fine si delicate.

Daca iti doresti sa adaugi un aer nobil si rafinat manichiurii, respectiv intregii tinute, poti achizitiona din magazinele de profil aplicatii speciale pentru unghii cu perle, strasuri si pietre stralucitoare.

Foto: becomegorgeous.com

Modelele animal print

In cazul in care prioritatea ta este actualitatea stilului pe care il afisezi iarna aceasta, inseamna ca modelele pentru unghii animal print sunt tot ceea ce cauti. Un fond sidefat, imbogatit cu dungi sau "pete" asemanatoare blanei de felina salbatica, iti asigura cea mai moderna varianta de manichiura a sezonului.

Cu putina imaginatie si un strop de indemanare, iti poti crea singura modelele de unghii perfecte pentru sarbatorile de iarna.

Foto: becomegorgeous.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din machiaj-cosmetica

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare