Machiaj & Cosmetica

#machiaj #vacanta #craciun #iarna #sarbatori #trusa #fard

Machiajul tau din vacanta de Craciun

Locatia este aleasa, rezervarile facute si biletele cumparate pentru concediul tau de Sarbatori. Vacanta de iarna bate la usa si tu abia astepti sa o intampini cu bratele deschise. Numeri minutele si te chinui sa te concentrezi asupra task-urilor de la serviciu, in timp ce in capul tau se ingramadesc zeci si zeci de liste cu ce mai trebuie luat pentru ca bagajul tau sa fie complet.

Acum ca stii cu ce te vei imbraca, iti completezi necessaire-ul cu produsele cosmetice si ustensilele necesare pentru machiaj. Insa trebuie sa stii ca machiajul tau de vacanta nu trebuie sa fie doar in ton cu imbracamintea aleasa ci si cu locatia si conditiile pe care aceasta ti le ofera. Arunca o privire la variantele prezentate mai jos si afla cum sa te fardezi in vacanta ta de Craciun.

La cabana din varful muntelui

 Esti un spirit nonconformist caruia ii plac la nebunie expeditiile pe munte si atmosfera feerica oferita de o seara in jurul focului. Daca este asa, atunci trusa ta de machiaj nu va fi una foarte sofisticata. Avand in vedere ca nu stii de ce conditii dispune cabana aceea este important ca trusa ta de machiaj sa contina cel putin o oglinda si un pachet de servete demachiante. Fiind o locatie muntoasa cu umiditate crescuta, incearca sa folosesti o crema de fata, fond de ten usor si hidratant si un mascara water-proof.

Nu-ti incarca fata cu un machiaj inutil si sofisticat. Opteaza pentru unul natural, nude. Aplica putin fond de ten, un fard de pleoape transparent si un rimel pentru pronuntarea genelor. Contureaza-ti pometii cu un blush roz sau de culoarea piersicii si foloseste un balsam de buze. Fiind foarte frig, buzele tale vor fi mai sensibile si este indicat sa le hidratezi cat poti de des.

La tara, in familie

Daca ai hotarat sa sarbatoresti Craciunul alaturi de familie, la casa bunicilor de la tara, trusa ta de machiaj trebuie sa fie simpla si practica. Nu te complica sa cari dupa tine fondul de ten si zeci de mii de truse de farduri si alte instrumente futuriste cu care sa le aplici. Ai vazut-o vreodata pe tanti Lenuta, vecina din capatul ulitei, machiata? Ce zici mai bine sa te rezumi la un pachet de servetele demachiante, un baton corector , un balsam de buze si un blush natural. Discret si in acelasi timp de efect, putina improspatare matinala este mai mult decat suficient.

La prieteni, in provincie

In cazul in care ai ales sa-ti petreci concediul in aceasta iarna alaturi de prietenii tai si ai iubitului tau dintr-o oras din provincie, atunci vei proceda exact ca si la tine acasa. Astfel, trusa ta va trebui sa contina cele necesare atat pentru un machiaj obisnuit de zi, cat si pentru unul de seara, mai extravagant, in cazul in care va decideti sa va duceti la un restaurant sau intr-un pub pentru un cocktail.


Pe meleaguri straine

Tu si iubitul tau v-ati hotarat sa petreceti vacanta de iarna in Europa. Fiindca va place aventura si va ghidati foarte mult pe spontaneitate, ati lasat balta avionul si ati preferat o calatorie cu masina . Ei bine, atunci trebuie sa te supui conditiilor de drum. Nestiind unde ai sa poposesti peste noapte si unde te vei trezi, cel mai bine ar fi sa-ti tii trusa de machiaj la indemana si sa exersezi inainte daca poti aplicarea fondului de ten in oglinda de la parasolar.

Orarul de drum este foarte important intr-o astfel de situatie, sa astfel ca incadrarea in timp este o prioritate. Tu trebuie sa fii pregatita sa realizezi un machiaj rapid si pe fuga. Cum procedezi? Folosesti un servetel demachiant, aplici crema de fata, putin fond de ten in punctele esentiale si baton corector acolo unde este nevoie, putin mascara, blush si gata machiajul. Pentru toate acestea, poti folosi fara probleme oglinda masinii.

O excursie luxoasa in tarile calde

Daca anul acesta iubitul tau te-a intampinat cu doua bilete pentru un sejur intr-o destinatie fierbinte, ei bine atunci sigur si bagajul tau va fii suficient de incapator pentru a-ti aduna tot arsenalul necesar in arta machiajului de top. Nu exista limite si conditii.
Poti realiza cel mai sofisticat machiaj in ton cu stralucirea unei noptii de Caraibe sau unul natural, care sa-ti puna in evidenta bronzul desenat de soarele si briza marii ce fac din aceasta locatie, una unica. Ramane la latitudinea si starea ta de spirit spre ce culori si combinatii te opresti. Vacanta placuta!
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare