Machiaj & Cosmetica

#machiaj de seara #machiaj #machiaj club #machiaj cina #machiaj romantic

Machiajul perfect pentru o seara in club sau la restaurant

Weekendul inseamna, cu siguranta, iesiri in oras impreuna cu prietenii sau cu iubitul. Iar pentru asta tu trebuie sa arati perfect. Pe langa o tinuta impecabila, machiajul este foarte important. Iata care sunt culorile cele mai potrivite pentru o astfel de ocazie:

Cum te machezi pentru o cina romantica

Sursa foto: wowcher.co.uk

Machiajul potrivit pentru o cina in oras nu trebuie sa fie nici strident, nici prea discret. Asta pentru ca trebuie sa-i tii partenerului privirea atintita numai asupra ta, tar tu trebuie sa fii sexy, dar si eleganta in lumina lumanarilor.

Pregateste tenul cu un fond de ten lejer, pentru a nu fi foarte incarcat. Aplica putin anticearcan sub ochi. Pregateste pleaopele cu o baza de fard, apoi umple golurile sprancenelor cu un fard maro. Pe arcada poti aplica un fard deschis, sidefat, la fel si in coltul ochiului. Poti folosi un auriu deschis, iar in pliu o nuanta de mov sau pruna.

Contureaza usor si pleoapa de jos cu putin maro, iar pe cea de sus cu un dermatograf negru. Intensifica privirea cu ajutorul rimelului, apoi aplica pe pometi un blush natural, bej-piersica. Poti folosi un balsam de buze colorat si nu un ruj prea strident care sa lase urme inestetice pe paharul de sampanie.

Pentru fardurile de pleoape mai poti folosit nuante calde cum ar fi roz pal, crem sau aramiu, insa trebuie sa le potrivesti si cu nuanta dominanta a hainelor pe care le vei purta.

Cum te machezi pentru o petrecere in club

Sursa foto: youtube.com

Daca iti petreci seara in club, in schimb, una dintre optiuni este smokey eyes. Este mereu la moda si i se potriveste oricui. Evidentiaza-ti ochii cu un fard negru intens. Mov, albastru electric, bordo si fardurile cu glitter sunt si ele culori potrivite pentru un machiaj de club. Nu uita sa aplici pe buze un ruj nude sau doar un gloss incolor.

Atentie! Vei dansa mult, motiv pentru care e posibil sa si transpiri foarte mult. De aceea, machiajul de club trebuie sa fie foarte rezistent, iar pentru asta, atunci cand ai terminat, aplica un spray de fixare.

Sursa foto: isletsupporter.org

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare