Machiaj & Cosmetica

#machiaj #stil #machiaj vedete #stil machiaj # sfaturi machiaj vedete # machiaj ochi de pisica

Machiajul ochi de pisica: ponturi utile de la vedete

Machiajul ochi de pisica s-a transformat, in urma cu un an, in cel mai popular tip de machiaj la Hollywood. Treptat, stilul a ajuns sa fascineze publicul feminin din toate colturile lumii, chiar daca nu este tocmai usor de realizat si purtat. Iata cateva ponturi utile de la vedete!

Nu este deloc imposibil sa pui in practica machiajul ochi de pisica, mai ales daca ai sursele de inspiratie potrivite. Ti-am pregatit o lista de exemple de la vedete, cu ponturi utile pentru un machiaj desavarsit cu aer retro.

1. Camilla Belle

Actrita Camilla Belle si-a insotit tinuta eleganta cu iz masculin cu un machiaj perfect pentru stilul ales: sprancene bine definite, buze conturate natural si tus de ochi aplicat discret, cu codite putin vizibile, pentru un aer sofisticat. Fardul de pleoape lipseste, insa pometii bine conturati ii scot in evidenta frumusetea feminina intr-un mod discret.

2. Angelina Jolie

O alta adepta infocata a machiajului ochi de pisica este Angelina Jolie, care prefera sa accentueze "coditele" si sa ignore centrul pleoapelor, pentru un look usor dramatic. In acest mod, isi remodeleaza ochii pentru a parea mai migdalati decat sunt in realitate. Foloseste un eyeliner gel pentru ochi, cu o pensula speciala cu care sa il aplici cu precizie.



Foto: ehowcdn.com

3. Kate Moss

Rareori o observam pe Kate Moss fara ochii conturati cu "codite". Kate delimiteaza intai lungimea curbelor din colturile ochilor, apoi traseaza cate o bucla, pentru o imagine "rock'n'roll". Restul machiajului este minimalist.

4. Katy Perry

Excentrica din fire, JKaty are curaj sa afiseze un machiaj ochi de pisica dramatic, cu codite lungi si contur foarte gros. Look-ul retro i se potriveste de minune. Daca vrei sa ii copiezi stilul, ai grija sa aplici fard iluminator in colturile ochilor, pentru a adauga un plus de dimensiune privirii.



Foto: ehowcdn.com

5. Lourdes Ciccone

Fiica Madonnei a ales un machiaj ochi de pisica extrem, in care eyelinerul este trasat pe tot conturul ochilor, de-a lungul pleoapei superioare si inferioare. Stilul de potriveste de minune tinutelor mai sobre, cu jachete din piele si piese gotice sau rebele.



Foto: ehowcdn.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare