Machiaj & Cosmetica

#make-up #machiaj #machiaj si cosmetica #machiaj de craciun #machiaj lady gaga

Machiaj de Craciun marca "Lady Gaga"

Lady Gaga a pregatit un dar special pentru fanii sai din toata lumea, mai exact un set de cosmetice si produse pentru machiaj care poarta numele sau. Pachetul contine toate elementele necesare pentru ritualul zilnic de infrumusetare, poarta numele excentricei dive si vine in intampinarea generoasei sarbatori de Craciun.

Lady Gaga a reusit sa ajunga la inimile unei intregi "armate" de iubitori ai muzicii pop, iar acum isi incearca norocul si in industria de frumusete. Iar cum Craciunul se afla chiar dupa colt, artista a hotarat sa lanseze acest set-cadou de machiaj in editie limitata pentru doritori.



Foto: becomegorgeous.com

Continutul setului de machiaj "Lady Gaga"

Cantareata a avut grija sa cuprinda in setul de machiaj produsele esentiale oricarei femei, intr-un format adaptat ultimelor tendinte ale sezonului in curs. Cunoscuta pentru aparitiile sale socante si originale, Gaga vrea sa aiba un cuvant de spus si in moda.

Kitul de machiaj "Lady Gaga" contine un set de oja in doua culori 3D marca Deborah Lippmann, aplicatii pentru unghii confectionate manual in forma de lant, o oglinda compacta cu autograf (invelita intr-un imprimeu abstract, in voga), spumant de baie in recipient pretios, un ruj rosu -aprins (din colectia Lipstick Queen), un set de gene false intr-o combinatie dramatica de rosu-aprins si negru, un luciu de buze marca NARS (pe care Gaga l-a purtat in videoclipul Born This Way), un jurnal cu coperta moderna (imprimeu de leopard) si un set de 24 de papusi magnetice care o intruchipeaza.



Foto: becomegorgeous.com

Lady Gaga si stilul extravagant

Desi nu conteneste sa uimeasca privirile conservatoare la tot pasul, Lady Gaga stie sa se faca observata prin intermediul stilului sau eclectic si extravagant, pe care il exprima prin vestimentatie si machiaj.

Cuvantul-cheie pentru conturarea unei imagini inspirate din stilul lui Gaga este unul singur: curajul. Ai nevoie de mult creion dermatograf , tus pentru ochi si farduri de pleaope in nuante cat mai funky.

De asemenea, Gaga obisnuieste sa aleaga tonuri inchise pentru machiajul buzelor: rosu intens, burgundy, maron, pruna uscata - orice nuanta se apropie de zona dramaticului.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare