Machiaj & Cosmetica

#bisturiu #grasime #liposuctie #liposuctie virtuala

Liposuctia virtuala. Scapa de celulita si grasime fara bisturiu, in 30 de minute!

Liposuctia virtuala, numita si cavitatie, este un tratament corporal modern si inovator, care te slabeste si te scapa de celulita inca de la prima sedinta, fara a fi nevoie de dieta sau de sport. Cavitatia are aceleasi rezultate precum ale liposuctiei chirurgicale, insa avantajul acestui tratament revolutionar este ca nu necesita bisturiu si nu provoaca disconfort.

Cum se realizeaza liposuctia virtuala?

Cavitatia este un tratament corporal non-invaziv caracterizat prin plimbarea unui dispozitiv special pe zonele pielii brazdate cu celulita sau deformate din cauza straturilor adipoase. Aparatul foloseste unde acustice de foarte mare intensitate, dar cu frecventa joasa pentru a topi grasimile si a contribui la remodelarea corporala.

Procedura de liposuctie virtuala presupune trei pasi:

  • aplicarea dispozitivelor de ultrasunete pe corp si a unei creme speciale care stimuleaza arderea grasimilor si celulitei;
  • plimbarea aparatului mobil pe zonele afectate de celulita, timp de 30 de minute;
  • masaj de drenaj si de accelerare a circulatiei limfo-sangvine (la ultima sedinta), pentru eliminarea grasimii topite din corp.

Ce efecte se obtin prin cavitatie?

Efectele obtinute in urma cavitatiei sunt spectaculoase si asemanatoare cu cele ale liposuctiei clasice, doar ca apeland la acest tratament inovator scapi de disconfortul, riscurile si costurile unei interventii chirugicale.

Specialistii in liposuctie virtuala promit efecte vizibile inca de la prima sedinta, chiar daca, pentru rezultate spectaculoase, este nevoie de repetarea procedurii, pe o durata stabilita de terapeut in functie de problemele cu care te confrunti.

Tratamentul non-invaziv reuseste sa distruga intre 3 si 5 milioane de celule adipoase din corp, la o singura sedinta. Cu cat sunt urmate mai multe sedinte, cu atat rezultatele sunt mai bune. Daca sedintele sunt precedate de sauna si urmate de masaje pentru drenaj sau sport, pentru eliminarea grasimilor distruse din organism, celulita si straturile adipoase vor disparea intr-un timp mult mai scurt.

Exista contraindicatii la liposuctia virtuala?

Desi nu este o terapie invaziva si nu se folosesc substante chimice nocive in topirea grasimii si a celulitei, cavitatia nu este indicata persoanelor care sufera de boli de inima sau gravidelor, a caror sarcina ar putea avea de suferit de pe urma folosirii undelor de inalta intensitate.

Sursa foto: woman.delfi.ua

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din machiaj-cosmetica

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului