Machiaj & Cosmetica

#decolarare par #intarire unghii #tratamente cosmetice #lamaie #acnee

Lamaia, un adevarat miracol! Cum o poti folosi in tratamentele cosmetice

Lamaia nu este benefica doar sanatatii ci si aspectului exterior. Foloseste-o in tratamentele cosmetice si vei vedea ca face adevarate miracole. Si asta deoarece este o sursa bogata de calciu, vitamina C, magneziu, potasiu, dar si minerale si antioxidanti.

1. Vindeca acneea si te scapa de punctele negre

Lamaile au puternice proprietati antibacteriene, fiind astfel utile in tratarea acneei si ajutand la indepartarea punctelor negre.

Tot ce trebuie sa faci este sa tai o felie de lamaie si sa te masezi usor in zona afectata de acnee. Pentru indepartarea punctelor negre trebuie sa storci putina zeama de lamaie si cu ajutorul unei dischete demachiante inmuiata in suc proaspat stor sa masezi zona afectata. Clateste apoi cu apa calduta si aplica o crema hidratanta.

2. Schimba culoarea parului

Stiai ca poti schimba nuanta parului cu ajutorul sucului de lamaie? Tot ce trebuie sa faci este sa amesteci sucul de la o lamaie cu o cana de apa si sa aplici compozitia pe par. Lasa sa actioneze 30 de minute apoi spala-te pe cap in mod normal. Foloseste un balsam hidratant la final deoarece lamaia usuca parul. Cele mai bune rezultate sunt obtinute de persoanele care au parul blond sau saten deschis.

3. Intareste si albeste unghiile

Ai unghiile fragile, patate si ti se exfoliaza? Atunci ai nevoie de o lamaie. Tot ce trebuie sa faci este sa-ti freci unghiile o data la doua zile cu lamaie. Unge-le apoi cu ulei de masline, incalzit si in mai putin de o luna vei avea unghii demne de invidiat.

Sursa foto: hepta.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului