Machiaj & Cosmetica

#Jericho Cosmetics #jericho #produse cosmetice

Jericho Cosmetics - produsele care te fac sa uiti de salonul de frumusete

Frumusetea interioara si cea exterioara definesc femeia si reprezinta motivele pentru care ea este intr-o permanenta cautare a elixirului care sa o mentina tanara. Dar pentru Jericho Cosmetics, frumusetea nu cunoaste varsta. Sarurile si mineralele de la Marea Moarta pun o bariera in fata trecerii timpului de pe chipul nostru si ne promit ca vom imbatrani la fel de frumos pe cat am trait pana acum.

Frumusetea si tineretea fara batranete sunt idealurile oricarei zane din povesti. Povestea Jericho Cosmetics incepe la Marea Moarta si aduce din tinutul regenerator al Iordanului produsele din gama JP pentru tenul matur. Atat linia de ingrijire a tenului, cat si cea de ingrijire a corpului contin minerale de la Marea Moarta si agenti antiaging.

Collagen Booster este un ser usor de absorbit, formulat astfel incat sa creasca performanta tratamentului anti-imbatranire cu produsele JP. Stimulatorul este imbogatit cu colagen marin, minerale complexe de la Marea Moarta, alge si extract din pudra de perla pentru a sustine tonusul si elasticitatea pielii, ajutand la mentinerea optima a nivelului de hidratare. Contine factori activi de hidratare care reduc pierderea de apa transepidermala.

Masca cu colagen marin care da fermitate pielii, ofera hidratare intensiva si tratament anti-oxidant care lupta impotriva ridurilor si imbatranirii premature. Uleiul de avocado si untul de Shea ajuta la mentinerea hidratarii tenului, iar colagenul si Omega 3 si Omega 6 cresc fermitatea si elasticitatea pielii.

Sarea exfolianta energizanta pentru corp Jericho combina mineralele de la Marea Moarte cu uleiurile naturale revigorante si este disponibila in toate aromele verii: lamaine, pepene galben, kiwi, piersica, mango, nuca de cocos, vanilie si lavanda.

Exfoliantul de corp aromatic din gama Jericho Premium se adreseaza pielii mature, cu semne de imbatranire, avand efectul unui peeling usor.

Cosmeticele Jericho sunt prezente si in Romania, pentru a va pune la dispozitie unele dintre cele mai evoluate produse de ingrijire si tratament al corpului: cosmeticele de la Marea Moarta.

Formula unica a sarurilor si mineralelor de la Marea Moarta in combinatie cu uleiuri si extracte naturale a dat nastere liniilor de cosmetice pentru ingrijire a pielii si parului, precum si produselor SPA. Specialistii Jericho au perfectat mineralele si extractele de plante existente in adancurile si in jurul Marii Moarte, folosind cea mai avansata tehnologie pentru efecte terapeutice depline. Cosmeticele nu contin parabeni, sunt testate dermatologic si sunt 100% naturale.

Corporatii precum Hilton International si Wella Cosmetics folosesc produsele Jericho

Numai acum poti profita de reduceri de pana la 50% pe stilago.ro.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din machiaj-cosmetica

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare