Machiaj & Cosmetica

#ruj #fond de ten #pudra #blush #look natural

Invata cum sa obtii un look natural in 5 pasi simpli

Orice femeie are nevoie din cand in cand de un look discret, in care sa se simta cat mai naturala cu putinta. In plus, este alegerea potrivita pentru orice tip de tinuta de zi. Iata cum poti sa te machezi fara ca nimeni sa observe micile trucuri pe care le-ai folosit pentru a-ti acoperi imperfectiunile tenului.

 

1. Alege nuanta potrivita de fond de ten

Cand ai nevoie de un machiaj natural trebuie sa te asiguri ca ai ales corect nuanta fondului de ten pe care il folosesti. Ca tenul tau sa arate fara cusur, trebuie sa folosesti un fond de ten intr-o nuanta foarte apropiata de cea a pielii tale si cat mai putin gras. Un fond de ten prea mat iti va incarca tenul si, in loc sa iti evidentieze trasaturile, va deveni mult prea evident ca l-ai folosit. Daca ai un ten uscat, poti inlocui fondul de ten cu o crema colorata.

2. Alege farduri de pleoape in nuante nude

Nuantele nude, pastelate, precum crem, cenusiu, gri sau maro deschis, sunt cele mai potrivite pentru pleoape atunci cand vorbim despre un machiaj natural. Fardurile cu textura cremoasa sunt cele mai potrivite pentru un asemenea look.

3. Evita dermatograful negru

E adevarat ca arata bine conturul negru pentru ochi, insa nu e cazul sa il folosesti daca vrei sa obtii un machiaj natural. In aceasta situatie, cel mai potrivit ar fi un creion maro, care se aplica printre gene si nu imediat deasupra lor. Insa cel mai bine ar fi sa folosesti rimelul pentru a sublinia privirea.

4. Aplica un strat subtire de pudra

Ai nevoie de pudra pentru a fixa machiajul chiar si atunci cand cauti sa obtii un look natural. Insa ai mare grija cata folosesti. Aplica si putin blush, pentru un strop de culoare. Ar fi bine sa folosesti unul cremos, care nu incarca tenul si care ii confera prospetime.

5. Alege un ruj de culoarea buzelor

Pentru a completa lookul natural, alege un ruj intr-o culoare foarte apropiata de cea a buzelor tale. Foloseste un ruj in nuante nude, un balsam sau doar un simplu luciu de buze.

Sursa foto: healthyskinmakeupreviews.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din machiaj-cosmetica

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare