Machiaj & Cosmetica

#truse de machiaj #cosmetice femei #make-up # machiaj seducator #machiaj sexy

Idei pentru un machiaj perfect pentru flirt

Ai o intalnire personala pentru care vrei sa-ti pui in valoare farmecele feminine sau se anunta o petrecere unde poti cunoaste un potential partener? Atunci ai nevoie de o imagine seducatoare, asigurata atat de vestimentatie, cat si de un machiaj perfect pentru flirt.

Orice femeie trebuie sa invete cum sa-si puna in valoare cele mai reusite trasaturi fizice cu care a fost inzestrata de natura, fie ca vorbim de ochi, buze sau un ten luminos si fara imperfectiuni.

 

machiajul seducator – varianta 1


Machiajul seducator este un deziderat specific feminin, imbunatatirea farmecului personal fiind si scopul prim al ritualului de infrumusetare.

Buzele bine definite in nuante de fuchsia, tonuri de portocaliu sau rosu aprins sunt variante fierbinti pentru un look senzual si ametitor.

Pentru ca machiajul seducator se concentreaza pe buze, cel mai bine este sa optezi pentru accentuarea minimala a ochilor si a obrajilor.

pielea mata, fara cusur, este un alt element de baza al acestui tip de machiaj, asa ca nu uita de corector si de fondul de ten cu putere mare de acoperire.

Pentru ochi, foloseste un creion alb pentru linia inferioara a ochiului astfel incat privirea ta sa fie luminoasa si accentueaza-ti sprancenele cu un fard special neagru sau maro, in functie de culoarea naturala a parului.

Blushul iti va oferi o nota definitorie necesara, insa rezuma-te la o nuanta foarte subtila si usor sidefata de roz sau bej.

Atentie, nu aplica lip-gloss peste rujul intens pentru a evita sa capeti un aer vulgar!

Foloseste un fond de ten mat si opteaza pentru un fard de pleoape bej sau roz sidefat. Poti pudra usor pleoapele pentru un efect mai natural, vei arata grozav cu ambele variante.

Completeaza machiajul curbandu-ti genele si aplicand doua straturi de mascara negru.

 

Machiajul seducator – varianta 2


Daca vrei mai degraba sa faci o aparitie mai dramatica, atunci machiajul smokey-eyes este solutia.

Ai nevoie de un fard de pleoape maro cu particule stralucitoare in mai multe tonuri si de unul auriu pentru coltul interior al ochiului si linia arcadei.

Incepe cu evidentierea pleoapei de la jumatate pana la exterior folosind un ton maro mai deschis, contureaza umbra intensa in coltul ochiului si apoi lumineaza privirea cu fardul auriu.

La final, aplica generos rimelul pe genele superioare si inferioare si pastreaza restul machiajului cat mai nud: blush natural, fond de ten mat, ruj in nuante pastelate.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare