Machiaj & Cosmetica

#mascare gene false #ingrijire gene false #gene false #frumusete #make-up #aplicare gene false

Gene false? Uite cum poti sa le faci sa arate natural

Genele false sunt o alegere buna atunci cand trebuie sa participi la un eveniment special, insa nu este simplu sa le faci sa arate natural. E nevoie de rabdare si de cateva trucuri de care trebuie sa tii cont.

1. Alege-le pe cele potrivite

Nu te uita numai la pret atunci cand alegi genele false. E importanta mai ales calitatea lor daca vrei sa obtii un efect glam. Apoi, tine cont ca genele false nu trebuie sa fie nici prea dese, nici prea lungi, intrucat ele se vor combina cu cele naturale si nu le vor inlocui in totalitate.

Daca vrei un look mai putin voluminos, ia in calcul folosirea genelor individuale "tip manunchi" si nu a celor pe banda. Avantajul in cazul lor este ca, daca din intamplare se desprinde una, aspectul per ansamblu nu va fi afectat foarte mult.

2. Pregateste-le

Genele false, daca vrei sa arate ca si cum ar fi ale tale, nu se scot din cutie si se aplica direct. Ele au nevoie de o pregatire anterioara. Mai intai, trebuie sa le inmoi delicat cu degetele, apoi probeaza-le si vezi daca nu cumva sunt mult prea lungi comparativ cu genele tale. In acest caz, trebuie scurtate.

3. Aplica adezivul

Aplica un strat de lipici special pe banda genelor false si asaza-le cu atentie. Ca sa fii sigura ca nu ai aplicat totusi prea mult adeziv, pune pe podul palmei cateva picaturi si trece banda prin ele. Incepe intotdeauna aplicarea genelor din coltul exterior al ochilor. Foloseste o penseta.

4. Aplica eyliner

Un truc pentru a ascunde faptul ca folosesti gene false este sa aplici un contur cu eyeliner lichid. Ai grija sa umpli toate golurile dintre banda genelor false si genele tale naturale, astfel incat sa para cat mai reale.

5. Ridica-le

Odata ce lipiciul s-a uscat, foloseste un ondulator de gene pentru a le curba. In felul acesta, le vei ajuta sa se "amestece" si mai bine cu cele naturale si sa "functioneze" impreuna.

6. Aplica rimel

Rimelul este un alt secret cu ajutorul caruia faci genele false sa para ca si cum te-ai fi nascut cu ele. Atentie, insa! Nu aplica macara la baza genelor, ci doar pe varfuri.

7. Da-le jos

Genele false pot fi folosite de mai multe ori, insa asta depinde in primul rand de modul in care ai grija sa le dai jos. Slabeste-le lipiciul cu ajutorul demachiantului, scoate-le de pe pleoape si curata-le bine, tot cu demachiant. Asaza-le apoi in cutia originala.

Sursa foto: styleft.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din machiaj-cosmetica

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare