Machiaj & Cosmetica

#make-up #frumusete #machiaj #cosmetice #bruneta

Esti bruneta? Uite cum trebuie sa te machiezi!

Trebuie sa fii recunoscatoare pentru faptul ca esti bruneta. Parul inchis la culoare ofera posibilitati multiple de a te juca cu imaginatia atunci cand vine vorba de make-up . Ai mai jos cateva sfaturi de machiaj pentru brunete, menite sa te faca sa arati impecabil in orice moment.

 

Fard de ochi

 

De obicei brunetele sunt sfatuite sa foloseasca nuante de fard care sa se potriveasca culorii parului. Astfel, indreapta-ti atentia catre culorile mai inchise si nuantele mai indraznete. De asemenea, trebuie sa se tii cont si de culoarea ochilor si ten atunci cand le alegi.

Pe de alta parte, un machiaj nude da unei brunete un look natural si sofisticat. Astfel ca poti opta si pentru fardul  de ochi in nuante de maro sau cafeniu.

Nuantele cremoase arata superb si merg foarte bine pentru o tinuta de zi . Brunetele cu tenul pal pot opta pentru nuantele de maro cu o atingere usoara de roz sau piersica, in asa masura incat sa aduca viata si luminozitate tenului. Fardurile in violet sau lavanda accentueaza foarte bine ochii, in timp ce griul inchis, albastrul profund, verdele, tonurile aurii si nuantele smokey vor aduce profunzime acestora.

Pentru o tinuta de seara poti incerca ceva mai indraznet. De exemplu, un machiaj smokey eyes in nuante de rosu de Burgundia, negru sau maro inchis. Astfel vei crea un efect dramatic interesant. Ai grija insa ca celelalte componente ale machiajului sa fie cat mai naturale si discrete.

Fetele cu parul inchis si ochii albastri se pot folosi din plin de avantajele fardurillor in culori calde care sa creeze un look natural si feminin.

www.fashion-style.becomegorgeous.com

 

Blush

 

Perlele auto-bronzante sunt foarte flatante pentru brunete. Un obraz pal iti poate strica look-ul dand un aer obosit, lipsit de viata. Tocmai de aceea este bine sa reimprospatezi imaginea  cu ajutorul unui blush auto-bronzant sau chiar cu o pudra mai inchisa la culoare care sa se potriveasca cu nuanta ta de par.

 

Gloss

 

In ceea ce priveste buzele, opteaza pentru rujuri in nuante mai bogate si evita-le pe cele sterse. Pentru un look de seara incearca nuantele de teracota, rosu aprins sau un sangeriu mat.  Iti vor accentua armonios tresaturile fetei si vor pune accent pe buzele tale. Daca doresti sa obtii un look mai natural, indreapta-ti atentia spre lip-gloss -urile diafane si lucioase. Stai departe de cele pale, este mai indicat mai degraba sa adugi un strop de culoare buzelor pentru un look classy si chic.

 

Fond de ten

 

Pentru a desavarsi un machiaj impecabil este esential sa alegi si un fond de ten corespunzator tenului si nuantei tale de par. Astfel, pentru a nu da gres, testeaza intotdeauna produsul pe mana, inainte sa-l cumperi. Daca te gasesti in dificultatea de a gasi nuanta perfecta, cere sfatul unui specialist din magazin. Iar cand ai timp nu te sfii sa experimentezi. Aplica mai multe nuante de fond de ten pentru a stabili culoarea potrivita care sa-ti scoate in evidenta armonios trasaturile fetei.

www.looksbuddy.com

Foto : www.styletips101.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din machiaj-cosmetica

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare