Machiaj & Cosmetica

#kit epilare #epilatpro.ro #produse epilare # ceara epilare # produse epilare acasa

(P) Epilarea acasa, mai simpla cu epilatpro.ro

Epilarea acasa ti se va parea mult mai simpla si mai convenabila, cu ajutorul produselor de ultima generatie pentru indepartarea parului corporal nedorit disponibile in magazinul online epilatpro.ro. Vei uita de saloanele costisitoare si de lama de ras, imediat ce vei face cunostinta cu solutiile profesionale oferite de echipa EpilatPro.

Concret, poti economisi un procent important din bugetul tau prin epilarea acasa, cu ajutorul produselor unor marci de prestigiu din Italia, Spania, Grecia sau SUA, pe care epilatpro.ro le aduce la un click distanta de tine.

Ceara de unica folosinta, ceara traditionala, incalzitoare pentru ceara, hartie epilatoare, kit-uri de epilare acasa, decantoare si chiar dispozitive pentru epilare definitiva - sunt toate solutii profesionale pe care le poti utiliza usor in confortul propriului camin.

Kitul pentru epilare HOME

Unul dintre cele mai solicitate produse oferite de epilatpro.ro este Kitul complet pentru epilare HOME. Pachetul contine 1 incalzitor de ceara FREE, 2 rezerve de ceara cu Azulena, 1 rezerva de ceara cu Titan Rosa, 1 rezerva de ceara cu Miere si 1 pachet de benzi pentru epilat de 100 de bucati. Procesul iti va parea mult mai usor de realizat cu propriile maini, iar ceara imbunatatita cu substante benefice iti va lasa pielea fina si sanatoasa.

Pret: 99 Ron

Rezerva ceara cu miere

O rezerva de ceara cu miere liposolubila de calitate superioara, fabricata in Italia de compania prestigioasa ROIAL, vine sub forma de flacon de 100 de ml si costa doar 5 RON.

Pret: 5 Ron

Rola hartie pentru epilat

Tot pe epilatpro.ro gasesti si rola de hartie pentru epilat din material rezistent si calitativ, de dimensiunea de 7 cm x 100 m, la 34 Ron.


Pret: 34 Ron

Benzi pentru epilat

O alta solutie excelenta pentru epilarea acasa sunt benzile pentru epilat. In magazinul online epilatpro.ro gasesti pachete de 100 de bucati produse in Italia, de cea mai buna calitate, la doar 13 Ron bucata.



Pret: 13 Ron

Comanda pe epilatpro.ro

Echipa EpilatPro.ro este formata din 5 tineri cu experienta in domeniul esteticii corporale, care reprezinta in tara noastra marci de prestigiu din tari europene si din SUA. Prin importul si distributia de produse profesionale si accesorii pentru epilarea acasa, compania ofera femeilor atente cu imaginea lor variante optime de ingrijire, la un raport corect calitate/pret.

Comanda pe epilatpro.ro se poate face cu usurinta online sau telefonic, toate detaliile fiind prezente pe site-ul companiei.

Epilarea acasa va fi pentru tine un nou mod de viata!
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din machiaj-cosmetica

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului