Machiaj & Cosmetica

#makeup 2017 #trenduri machiaj #machiaj

Cum te machezi in 2017 ca sa intorci toate capetele

Daca ne uitam in urma, la 2016, vom constata ca, in materie de machiaj, glitterul a fost in trend. Ce aduce insa nou 2017? Ei bine, make-up artistii promoveaza pentru acest an machiajul natural, tonurile nude si cat mai putin contur al fetei, poate chiar deloc. Asadar, un machiaj lejer, relaxat, care sa scoata la lumina frumusetea in stare pura.

Incearca tendintele acestui an si vei intoarce o multime de capete.

Pleoape lucioase

Luciul nude pe pleoape nu este o tendinta noua, insa in 2017 el va face adevarate furori. Poti da stralucire pleoapelor cu ajutorul luciului de buze. Nu ai nevoie de contur, ci doar de putin rimel pentru gene. In schimb, evidentiaza-ti buzele cu un ruj mat.

No make-up 

De fapt, anul acesta cel mai in trend ar fi sa nu porti pic de machiaj. Impaca-te cu micile imperfectiuni ale tenului tau si lasa-ti fata sa respire. Aceasta tendinta a fost puternic imbratisata pe marile podiumuri de moda, motiv pentru care e bine sa o adopti cat mai curand. Vei fi surprinsa cat de mult iti va placea si tie.

Modelul anilor '80

Arunca un ochi pe fotografiile din tineretea mamei tale si copiaza-i machiajul de atunci. Trendurile de make-up din acea persoana sufera o revenire masiva, astfel ca e bine sa le incluzi in rutina ta zilnica. Culorile luminoase, stralucitoare si fardul de obraz roz le vei regasi des anul acesta mai peste tot.

Carare laterala

Cararea laterala super adanca este un mod minunat de a da un aer nou look-ului in acest an. Fie ca porti parul desfacut sau prins intr-o coada de cal, pieptanatura aceasta iti va iesi foarte usor.

Unghii in nuante metalizate

Culorile metalice nu sunt nici ele noi. Se mentin in tendinte inca de anul trecut, insa anul acesta vor capata o amploare uriasa.

Parul mov-roz-blond

Culoarea de par care va face ravagii e ceva mai inedita: mov-roz-blond. Este, practic, o combinatie de nuante, in degradeuri, extrem de interesanta. Dezavantajul este ca o astfel de nuanta nu ti-o vei putea realiza singura acasa, ci doar la un salon de infrumusetare.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din machiaj-cosmetica

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare