Terapii alternative

# remedii naturiste ten # pete cosuri # masti cosmetica #cosmetica

Cum scapi de petele lasate de cosuri: 3 remedii naturiste care functioneaza!

Petele inestetice lase de cosuri provoaca mult stres, mai ales atunci cand nu ai la indemana produse de make-up care sa te ajute sa ascunzi imperfectiunile. Asa ca daca vrei un ten curat, pe care il poti scoate la lumina in orice moment al zilei, chiar fara machiaj, incearca aceste remedii:

1. Sucul de lamaie 

Zeama de lamaie contine vitamina C si este unul dintre ingredientele de baza din cosmeticele anti-imbatranire si de recuperare a frumusetii tenului. Este folosita de secole pentru albirea tenului, asa ca foloseste aceasta solutie cu incredere. Maseaza zona afectata cu o felie de lamaie si lasa 15 minute ca zeama sa actioneze. Ai grija ca tenul sa fie demachiat, iar dupa ce ai utilizat acest remediu este obligatoriu sa folosesti creme cu factor de protectie ridicat. 

2. Masca de miere

Un alt remediu la indemana este mierea, care este antiinflamatoare si cicatrizanta. Fa-ti o masca din miere si o lingurita de scortisoara (este usor abraziva si exfolianta) si lasa sa actioneze 15 minute. Clateste cu apa din abundenta. Foloseste masca de doua-trei ori pe saptamana. 

3. Uleiul de cocos

Chiar daca ai un ten gras, poti sa folosesti cu incredere acest remediu. Ca si uleiul de masline, acesta curata si regenereaza tenul. Il poti folosi cu incredere in fiecare zi. Este un excelent hidratant, asa ca foloseste-l mai ales vara.

Foto: Hepta

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din naturist

Expertul Acasa.ro, dr Cristina Ciuca, medic oftalmolog

Experti Sanatate

Expertul Acasa.ro, Ana Ionita - consilier in nutritie: Cum sa iti stimulezi imunitatea toamna?

Experti Sanatate

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, dr Muheidli Chadi: Fertilizare in vitro cu ovocite donate. Indicatii si sanse de reusita

Expertul Acasa.ro, dr Muheidli Chadi, medic specialist obstetrica-ginecologie

Pune o intrebare


Citeste pe ele.ro

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului