Machiaj & Cosmetica

#ingrijire personala #spa #produse cosmetice #tratament spa #modelare corp #produse ingrijire corporala #ingrijire corp

Cum sa-ti ingrijesti corpul vara: Tratamente de spa pentru acasa

Daca vrei sa ai parte de o experienta de spa gratuita, chiar la tine acasa, afla care sunt cele mai simple tratamente de spa, cu ingrediente naturale , pe care le poti incerca acasa.

Ingrijirea corpului este o prioritate mai ales in sezonul cald, cand pielea este expusa cel mai mult atat privirii celor din jur, cat si radiatiilor solare daunatoare.

Rasfata-ti pielea dar si mintea cu o zi relaxanta de spa, chiar la tine acasa.

 

Ingredientele unei experiente reusite de spa
 

Daca vrei sa te bucuri la maxim de experienta unei zile de spa, nu poti ignora cativa factori esentiali: lumanari parfumate , muzica relaxanta in surdina, spumant de baie, prosoape moi si un halat comod.

Poti incepe cu o baie calda si relaxanta, cu spuma placut mirositoare, in care poti adauga bicarbonat de sodiu, care iti va detofixia delicat pielea.

Dupa baie si inainte de orice alt tratament ai nevoie de un gomaj. Exfoliaza cu grija pielea, folosind produse delicate, care sa previna aparitia iritatiilor.

 

Tratamente de spa cu ingrediente naturale
 

Pentru a face impachetari ca la spa la tine acasa ai nevoie de un castron mare sau un lighean de marime medie, de cateva prosoape vechi si de o saltea impermeabila sau folie de plastic.

Impachetarile nu vor avea efectul dorit daca nu ai spalat si exfoliat bine pielea inaintea. Aceste tratamente spa te ajuta sa elimini toxinele din piele si sa o mentii in forma, matasoasa si elastica.

 

Impachetari cu ceai
 

Impachetarile cu ceai te vor relaxa si te vor ajuta sa elimini toxinele din pielea ta folosind numai o ceasca de ceai de plante (musetel, ghimbir sau lavanda).

Umple castronul sau ligheanul cu apa calda, dar nu fierbinte, si adauga ceasca de ceai de plante, lasand apoi amestecul sa se omogenizeze cateva minute. Diluarea ceaiului este necesara pentru a evita patarea pielii in urma impachetarilor.

Umezeste prosoapele in castron, fara sa le imbibi complet in lichid si apoi infasoara-le in jurul corpului, in zonele dorite. Aseaza-te in zona pregatita inainte si relaxeaza-te timp de 10 minute.

 

Impachetari cu argila
 

Trei cesti de argila si o ceasca de sare sunt tot ce ai nevoie pentru un alt tratament de spa profesionist pe care il poti face chiar tu acasa.

Toarna sarea in apa calda si las-o sa se dizolve. Adauga argila putin cate putin, amestecand bine, pana vei obtine o pasta groasa.

Intinde amestecul pe prosoape, infasoara-te in ele si bucura-te de tratament timp de 15 minute.

 

Impachetari cu miere si lamaie
 

Cu cinci lingurite de miere, o jumatate de lamaie si doua lingurite de sare de mare vei obtine un alt tratament, care are si efect anti-celulitic.

Stoarce lamaia si, folosind o razatoare , rade fin toata coaja de lamaie. Adauga apoi mierea si amesteca bine. Pune sarea la sfarsit, apoi intinde amestecul pe prosoapele cu care poti infasura zonele dorite.

Ingredientele din acest tratament stimuleaza circulatia sanguina. Lasa amestecul sa functioneze timp de 15 minute. Aceste impachetari vor avea efecte benefice pentru tot corpul, nu doar pentru zonele afectate de celulita.

Indiferent de tratamentele pe care le alegi pentru ziua ta de spa organizata acasa, nu uita care este cel mai important element: relaxarea.

Lumanarile parfumate si muzica potrivita in surdina te vor ajuta sa te relaxezi, iar la sfarsit mintea iti va fi la fel de proaspata ca si corpul in urma tratamentelor spa facute acasa.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din machiaj-cosmetica

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare