Machiaj & Cosmetica

#machiaj de zi #machiaj de seara #make-up #stiluri machiaj

Cum sa te machiezi in functie de ocazie

O imagine ireprosabila presupune o serie de preocupari pe care fiecare femeie trebuie sa le aiba pentru a fi cat mai atragatoare. Fie ca mergi la o petrecere fastuoasa ori pur si simplu vrei sa faci o vizita la supermarket, exista cate un tip de machiaj potrivit pentru fiecare ocazie.

Iata care sunt principalele moduri in care iti poti realiza machiajul in functie de evenimentele la care participi:

 

Machiajul natural


Machiajul natural este potrivit pentru momentele in care iti doresti o usoara acoperire a defectelor chipului, fara sa se observe prea tare vreo interventie.

In loc sa transforme cu totul imaginea ta, machiajul natural pur si simplu pune in evidenta pielea, ochii si buzele intr-un sens cat mai discret .

Fondul de ten ales este cat mai apropiat de nuanta tenului si chiar translucid, fardul de pleoape este si el nud sau chiar inexistent iar rimelul intensifica doar privirea, fara sa o incarce.

Textura fardurilor pe care le folosesti pentru machiajul de zi nu trebuie sa fie strident sidefata sau stralucitoare ci mai degraba mata sau semi-mata.

Machiajul natural se potriveste momentelor obisnuite ale zilei, precum plimbarile in parc, mersul la cumparaturi, la serviciu sau in excursii.

 

Machiajul de seara


Pentru iesirile de seara la restaurant cu o persoana speciala, un grup de prieteni sau o reuniune de familie, machiajul de seara este cel mai potrivit.

Tenul este bine acoperit de fond de ten si pudra, fardul de pleoape este permis in orice nuanta puternica iti vine bine. Acelasi lucru este valabil si pentru ruj.

 

Machiajul de club


Fie ca mergi la o petrecere mai deosebita sau in club, este momentul sa scoti la bataie genele false, rimelul puternic si fardul pentru smokey eyes. Pudra stralucitoare si blush-ul in tonuri inchise sunt de asemenea permise. Acum este momentul sa epatezi cu adevarat si sa indraznesti sa adopti cele mai provocatoare combinatii.

 

Machiajul de nunta


Machiajul de nunta are tendinta sa fie mai discret pentru a face o combinatie fericita cu aerul sofisticat al rochiei albe.

Cele mai multe mirese renunta la culorile tari si impunatoare pentru fardul de pleoape si prefera sa-si scoata in evidenta privirea cu o pereche reusita de gene false .

Nu uita, machiajul nepotrivit ocaziei pentru care il realizezi iti poate afecta in mod semnificativ imaginea.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din machiaj-cosmetica

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare