Machiaj & Cosmetica

#smoky eyes # machiaj ochi #machiaj smokey eyes

Cum sa realizezi un machiaj smokey eyes

Te invit sa facem un exercitiu de imaginatie! Care este primul lucru care iti vine in minte cand te gandesti la smokey eyes? Ceva de genul “wow”, nu-i asa!? Pentru ca e un machiaj seducator, special, sexy, glam si elegant!

A aparut in anii ‘20 cu ocazia filmului mut, a cucerit, si este si astazi la moda! Ochii au fost intotdeauna punctul de atractie al fetei, iar privirea, cea mai importanta arma de seductie a unei femei.

Asa ca, hai sa te invat sa fii…cea mai seducatoare! Poti avea o privire “wow” in doar zece pasi simpli!

1 Dupa ce ai demachiat tenul, ai aplicat lotiunea tonica si crema hidratanta, uniformizeaza culoarea pielii folosind un fond de ten fluid! Acopera cearcanele sau eventualele imperfectiuni cu ajutorul corectorului si fixeaza cu pudra!



2 Aplica pudra pulbere sub ochi! Atunci cand te fardezi cu mult negru trebuie sa ai grija sa lucrezi curat si sa nu cumva sa creezi cearcane false prin particulele de fard care pot cadea sub ochi si se pot intinde.



3
Alege pentru machiaj doua nuante principale: un fard inchis, negru, combinat cu o alta nuanta de estompare, pe care o vei alege in functie de culoarea ochior. Iata ce iti propun eu pentru aceasta a doua nuanta:

Ochi albastri: maron roscat, violet;
Ochi caprui: maron roscat, violet, bleumarin, kaki;
Ochi verzi: orange, violet, maron, violet pruna;
Ochi negri: maron, nisipiu, violet;

Pentru machiajul modelului din acest articol, am optat pentru cele doua nuante de mai jos:


4 Aplica un fard negru pe pleoapa superioara, dar opreste-te in pliu. Acolo este locul fardului de estompare!



5 Evidentiaza si pleoapa inferioara pentru ca machiajul sa fie echilibrat! Aplica aici intai un contur cu negru si apoi, peste contur, aceeasi nuanta de fard folosita pentru pliul pleoapei superioare, in cazul nostru violet pruna.






6 Pe interiorul pleoapei inferioare aplica un creion dermatograf. Pentru a rezista mai mult si pentru un efect mai intens, incalzeste-l la o flacara cateva secunde.Tine cont ca acesta trebuie sa fie un creion dermatograf special tip khol pentru a nu irita mucoasa ochiului.




7 Aplica mascara dupa ce ai terminat machiajul ochilor prin miscari de zig-zag de la baza genelor la varf!





8 Tine cont de sprancene! Sunt foarte importante atunci cand vrem un machiaj intens - dau echilibru machiajului si armonie trasaturilor. Intensifica-le cu un fard apropiat de nuanta lor naturala! Un fard negru in cazul in care sprancenele au alta culoare ar fi prea agresiv si ar aspri trasaturile.




9 Alege un blush care sa se armonieze cu machiajul ochilor (de exemplu unul intr-o nuanta trandafirie daca nuanta de estompare e violet). Aplicarea blush-ului are rolul de a completa machiajul si de a da prospetime.




10 Ultimul pas este machiajul buzelor! Deoarece vedetele machiajului sunt ochii, aplica pe buze un gloss alb-rose perlat, irizat, care va da volum buzelor, dar si stralucire intregului machiaj.


Da…Si un ultim sfat: ai grija sa nu "topesti" pe cineva cu cel mai hot look din toate timpurile!

 
Daca aveti intrebari despre machiajul smokey eyes, le puteti adresa Make-up artistului Suzana Visan, printr-un comentariu la acest articol.

 

Date de contact:

Facebook - Suzana Visan

Suzanavisan.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  
  •   comentarii

Articole din machiaj-cosmetica

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare