Machiaj & Cosmetica

#manichiura french #manichiura frantuzeasca #manichiura perfecta #manichiura

Cum sa iti faci o manichiura frantuzeasca perfecta

Expertii din lumea modei au opinii diferite in ceea ce priveste manichiura frantuzeasca. Unii cred ca manichiura frantuzeasca este de mult depasita, in vreme ce altii sunt de parere ca manichiura frantuzeasca este un clasic care nu va iesi niciodata din moda. Dar, indiferent de parerea unui specialist sau a altuia, multe femei aleg manichiura frantuzeasca, datorita simplitaltii sale si aspectului natural pe care le evoca. Acest tip de manichiura te ajuta de asemenea sa inspiri un aspect ingrijit, curat dar nu ostentativ sau rebel.

Dar ce este manichiura frantuzeasca? Manichiura frantuzeasca este un stil de vopsire a unghiilor in care, se aplica o culoare deschisa, la varful lor acestora, de preferabil alb, iar pe restul unghiei o vopsea de culoare roz palid sau bej deschis. Un astfel de tip de manichiura este recomandat unghiilor de lungime mica sau medie.

Inainte de a aplica acest tip de manichiura, asigurati-va ca ati urmat toti pasii necesari aplicarii lacului de unghii. Pregatiti unghiile inlaturand vechile urme de oja folosind acetona, curatati apoi suprafata lor, taiati-le pana la marimea dorita si piliti marginile.

Odata ce ati incheiat cu taiatul si curatatul, aplicati un strat de luciu de baza pentru unghii, cat mai subtire si mai neted. Asezati apoi o forma ghid pentru varfurile unghiilor, astfel incat partea ramasa descoperita sa se potriveasca perfect cu albul unghiilor, pentru a aplica lacul de culoare alba. Lasati lacul sa se usuce. In cazul in care va simtiti inconfortabil cu acest alb stralucitor, puteti aplica pe varfurile unghiilor o oja incolora.

Dupa ce lacul alb s-a uscat, indeprtati formele ghid si vopsiti portiunile ramase cu lacul de culoare bej deschis sau roz. Foarte probabil ca veti avea nevoie de cel putin doua straturi de lac. Odata uscate complet, aplicati pe unghii si un strat de luciu incolor.

Continuarea si VIDEO EXPLICATIV, pe Lyla.ro 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din machiaj-cosmetica

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare