Machiaj & Cosmetica

#frumusete #stil #produse cosmetice #epilat #machiaj si cosmetica #epilare ceara #kit epilare

Cum sa faci epilatul cu ceara mai simplu si mai rapid la tine acasa

Epilatul cu ceara ramane o metoda clasica, dar una dintre putinele care ofera rezultate de lunga durata. Nu mai este cazul sa bati drumul pana la salon pentru a te epila si nici sa mai induri durere sau greutati in timpul indepartarii firelor de par la domiciliu. Exista kituri speciale de epilat cu ceara care iti asigura toate instrumentele si produsele necesare pentru un epilat rapid si eficient. Combina-le cu urmatoarele trucuri si vei avea un epilat reusit si de durata, fara prea mari eforturi!

 

Produse si dispozitive necesare pentru epilat

Este destul de costisitor sa iti cumperi separat toate instrumentele si produsele necesare pentru o singura sedinta de epilare. In plus, este posibil sa nu cunosti foarte bine tipurile de produse de care ai nevoie - benzi de ceara sau ceara de unica folosinta, rece sau fierbinte sau care sunt lotiunile de piele recomandate dupa epilat sau de ce dispozitive ai nevoie.

Top Pro Beauty este un magazin online destinat achizitionarii oricarui produs de infrumusetare pentru uz personal, dar si pentru aprovizionarea saloanelor.

Pe site-ul www.tpb.ro gasesti kituri de epilat profesionale, care pot fi folosite chiar la tine acasa si care cuprind toate lucrurile necesare sedintelor tale de epilat, la cele mai avantajoase preturi.

De exemplu, un Kit de epilare cu incalzitor de ceara DUO BASIC costa numai 375.97 lei si contine incalzitor dublu profesional, 10 flacoane de ceara de unica folosinta, 2 role de hartie de epilat si 1 sticla cu ulei pentru dupa epilat, care iti ajung pentru mai multe sedinte.

Trucuri pentru diminuarea durerii si pentru un epilat cu ceara de lunga durata

Inainte de a incepe epilatul cu ceara, asigura-te ca ai pielea curata si exfoliata, pentru indepartarea celulelor moarte si a impuritatilor si evitarea infectiilor.

Pentru scoaterea la suprafata a firelor crescute in piele trebuie sa folosesti produse de gomaj. Aceasta metoda iti asigura un efect de lunga durata.

Ai grija sa sterilizezi intotdeauna inainte produsele pe care le folosesti in timpul epilatului si sa stai mereu pe un prosop curat.

Aplica banda de ceara in directia cresterii firului de par si trage de ea in directia opusa. Nu aplica o banda mai mult de 2 ori in aceeasi zona, deoarece pot aparea iritatii.

Hidratarea pielii dupa epilare este esentiala si trebuie asigurata cu lotiuni sau uleiuri speciale, fara alcool sau substante care pot irita, ci cu plante care ajuta la calmarea durerii si la inchiderea porilor.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din machiaj-cosmetica

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare