Machiaj & Cosmetica

#gene #gene false #aplicare gene false

Cum sa aplici corect genele false

Genele false sunt accesorii de ocazie, pentru zilele in care iti doresti sa obtii un look spectaculos cu efort minim. Aplicarea genelor poate da batai de cap unei incepatoare. Cum se tin genele, cum se lipesc, se dau cu rimel, daca se dezlipesc si cad, daca se lipesc gresit? Acestea sunt doar cateva dintre intrebarile pe care fiecare femeie care vrea sa-si aplice singura gene false si le pune.

Aplicarea genelor false nu este dificila, dar presupune un dram de dexteritate si ceva rabdare. In general, purtarea genelor false este indicata seara, la un eveniment special sau la o iesire cu prietenii in oras. Ziua, genele false creeaza un aspect artificial, dar daca esti suficient de indrazneata si vrei sa le porti la serviciu sau la scoala, nimic nu te poate impiedica.

Iata ce pasi trebuie sa urmezi pentru a aplica in mod corect genele false.

1 Alege tipul de gene

Genele false sunt disponibile in magazine sub forma de banda sau individuale. Cele individuale se aplica "geana cu geana", pentru a obtine o privire intensa. Munca mai multa este la aplicarea genelor cu banda.

2 Masoara genele false

Genele false tip banda au marimi standard, astfel ca pentru a le putea aplica in mod corect trebuie sa le masori. Asaza banda deasupra genelor naturala, din coltul intern al ochiului spre coltul extern. Daca genele false depasesc coltul extern al ochiului, scurteaza-le cu o forfecuta.

3 Machiaza-te inainte sa-ti pui genele false

Machiajul ochilor ar trebui realizat inainte de aplicarea genelor false. Stilistii recomanda sa nu aplici mascara inainte de aplicarea genelor. Acest pas previne stricarea machiajului in cazul in care ai probleme cu aplicarea dintr-o singura miscare a genelor false.

4 Aplicarea adezivului si a genelor

Adezivul se aplica pe banda genelor false intr-un strat subtire. Asteapta 30 de secunde, pana cand adezivul incepe sa devina mai lipicios. Cu o penseta, aplica genele false intai in coltul extern. Preseaza usor, apoi lipeste si coltul intern. Preseaza usor pe toata suprafata benzii, pentru a te asigura ca s-au lipit. Genele pot fi manevrate cu degetele sau cu un betisor special, in cazul in care simti ca nu s-au lipit corect.

5 Tus negru pentru finisaj

Uneori, se poate intampla sa ramana un exces de adeziv la baza genelor. Pentru a-l masca, aplica o linie contur cu tus negru.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din machiaj-cosmetica

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare