Machiaj & Cosmetica

#rimel gene #alegere rimel #rimel #gene #machiaj

Cum sa alegi rimelul potrivit pentru genele tale

Rimelul este nelipsit din portfardul unei femei. Cu toate acestea, alegerea rimelului perfect poate fi destul de dificila. Iata cateva trucuri de care trebuie sa tii cont pentru a alege rimelul potrivit genelor tale.

Gene scurte

Daca ai genele scurte este indicat sa folosesti un rimel cu efect de alungire, pentru a le pune in valoare. Acest tip de mascara poate fi aplicat in doua sau trei straturi pentru a amplifica efectul de alungire. Alege un rimel care are periuta cu peri fini si rari.

Gene rare

Daca faci parte din categoria persoanelor cu gene rare, trebuie sa alegi un rimel care sa ofere volum. Poti opta pentru un rimal cu textura uscata care ofera volum si alungire.

Indiferent insa pentru ce tip de mascara optezi, alege unul cu perie curbata. Aceasta ofera o acoperire buna de la prima aplicare. Si rimelul cu perie dreapta si fire dese ofera o acoperire perfecta si completa a genelor.

Gene fragile

Daca genele tale sunt subtiri si fragile, opteaza pentru un rimel cu rol de intarire. Opteaza pentru unul cu perie mica, astfel incat sa se intinda pe toata lungimea genelor. Ai grija sa nu folosesti prea mult rimel, intrucat acesta va deveni inestetic.

Gene lungi si dese

Daca esti norocoasa posesoare a unor gene lunigi si dese, opteaza pentru un rimel cu perie dreapta si peri rari. Acesta este discret. Va scoate genele in evidenta fara a crea un efecct de gene false.

Sursa foto: hepta.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului