Machiaj & Cosmetica

#stil #ingrijire #machhiaj #cosmetice #make-up #decolteu #san #pudra #fond de ten #feminin #look #moda

Cum sa ai un decolteu sexy de invidiat

Un decolteu sexy reprezinta o componenta importanta in arsenalul de seductie al unei femei.  Pana la urma ce poate fi mai sexy decat o rochie neagra mulata care sa urmareasca delicat linia sanilor? Insa, o rochie  nu este suficienta pentru a crea un look plin de senzualitate .

Trebuie sa ai grija ca si zona decolteului sa fie perfect ingrijita si sa arate impecabil. Cum poti face lucrul acesta? Nimic mai simlu, apleand la o serie de trucuri de make-up . Urmareste pasii de mai jos:

1 Hidratare . Cel mai important este ca zona sa fie bine hidratatata. Daca pielea este deshidratata si uscata se vor crea pete inestetice atunci cand aplici machiajul. Astfel , foloseste cu incredere crema de corp. Pentru un plus de catifelare poti face si un gomaj inainte de hidratare.

Dupa ce te-ai dat cu crema, stai 15-20 de minute inainte de a aplica machiajul, pentru a-i permite acesteia sa intre in piele. O piele care mai are inca urme de crema poate influenta culoarea si textura machiajului si se poate crea efectul pielii patate si mult prea inchisa.

2 Un pic de bronz. Fie ca se afla sub forma de pudra sau sub forma de crema, aplica un bronzant intr-o nuanta medium-dark pe zona dintre sani, acolo unde este linia decolteului. Apoi, cu o pensula mare aplica in aceeasi zona si un strop de pudra-perle bronzante.

3 Joc de lumini. Pentru un plus de stralucire, aplica pe linia claviculelei pudra-perle bronzante. Vei aduce un plus de luminozitate.

4 Simetrie. Pentru a nu crea o nota discordanta intre decolteu si ten este bine sa aplici si pe pometi cu putin blush bronzant.

5 Efect de lacuire. Pudra lucioasa sau body shimmer-ul este perfect pentru a da luciu natural pielii tale. Aplica astfel cu o pensula mare si pufoasa putina pudra lucioasa in zona sanilor.

6 Sclipire de metal.  Pentru o iesire seara, in club, poti  opta si pentru putin glitter.  Adauga astfel putin glitter cu un penson sau o discheta de bumbac peste umeri, linia gatului si linia sanilor.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din machiaj-cosmetica

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare