Machiaj & Cosmetica

#burlesque #machiaj #christina aguilera #dita von teese

Cum realizezi machiajul burlesque

Machiajul burlesque este una dintre tendintele retro ce nu se demodeaza niciodata. Afla cum sa obtii un machiaj reusit burlesque, pentru evenimente speciale .

Christina Aguilera si Dita Von Teese sunt vedetele care au adoptat stilul burlesque si au reusit sa se foloseasca de acest tip de machiaj pentru a-si pune cel mai bine in valoare atuurile si feminitatea.

Machiajul burlesque te poate ajuta sa obtii un look dramatic, glamour, care nu este potrivit pentru zi, insa fantastic pentru ocaziile speciale. Succesul acestui tip de machiaj tine de contrastul intre pielea alba si mata si culorile puternice ale machiajului.

Stilistii recomanda de obicei ca machiajul sa fie accentuat ori in zona ochilor ori la buze, insa machiajul burlesque pune in evidenta atat ochii cat si buzele.

Afla cum poti obtine un machiaj burlesque reusit, care sa scoata la iveala diva din tine.

Dita Von Teese. Sursa foto: Blog.mrandmrssmith.com

Pentru machiajul burlesque, pielea trebuie sa fie cat mai alba. Nu poti obtine acest look daca ai stat prea mult la soare sau daca folosesti autobronzant.

Cu cat pielea ta va fi mai deschisa la culoare, cu atat va fi mai elegant acest look. Curata si hidrateaza bine pielea, apoi aplica un fond de ten cat mai deschis la culoare.

Foloseste creionul corector pentru a elimina imperfectiunile pielii de sub ochi: in machiajul burlesque nu exista cearcane. Alege un creion corector cu o nuanta mai deschis decat tonul pielii tale si aplica-l in zona de sub ochi.

Dupa aplicarea generoasa a fondului de ten, trebuie sa obtii un look mat, pe care il poti imbogati apoi cu o pudra translucida.

Incepi cu un fard de ochi deschis la culoare pe pleoapele superioare. Foloseste un creion de ochi intr-o nuanta deschisa pentru partea interioara o pleoapelor, pentru a-ti mari ochii.

Curbeaza-ti genele pentru a obtine ochi cu adevarat senzuali, in traditia burlesque. Daca nu obtii rezultatele dorite cu un mascara care ofera si volum si lungime, poti incerca gene false .

Cel mai important element al machiajului este creionul kohl. Aplica o nuanta inchisa de creion, apoi foloseste si dermatograf lichid, care fixeaza culoarea. Stilul smokey eyes nu este foarte potrivit pentru machiajul burlesque, spre deosebire de machiajul "ochi de pisica", ce creeaza un efect senzual.

Odata ce ti-ai pus in evidenta ochii, concentreaza-te asupra buzelor rosii: fie ca e vorba despre o nuanta deschisa sau inchisa, culoarea trebuie sa fie puternica.

Foloseste un creion pentru conturul buzelor, intr-o nuanta apropiata de ten pentru a te asigura ca rujul nu se va intinde. Unghiile trebuie sa fie si ele colorate in aceeasi nuanta ca buzele pentru un look complet.

Christina Aguilera. Sursa foto: News.instyle.com

Sprancenele sunt un element foarte important in machiajul burlesque. Periaza-le si accentueaza-le cu un creion cu cateva nuante mai inchis decat culoarea sprancenelor tale.

Creeaza o forma arcuita a sprancenelor si nu uita: stilul burlesque se potriveste cu sprancele dese.

Daca vrei sa adaugi un plus de prospetime look-ului tau, poti folosi o pudra roz, deshisa la culoare, pentru a accentua usor pometii.

Alunita falsa este un alt element important in machiajul burlesque. Deseneaza-o cu un creion dermatograf in zona coltului exterior al ochiului.

Pentru a-ti completa look-ul burlesque in stil retro, foloseste bigudiuri mari si creeaza bucle bine definite .

Christina Aguilera. Sursa foto: News.instyle.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din machiaj-cosmetica

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare