Machiaj & Cosmetica

#liftissime #lierac paris #Paulina Andrycz # crema fata #produse frumusete #crema hidratanta

Cum ne alegem cremele pentru fata, in functie de varsta. Sfaturi de la expertii francezi

Ritualul de frumusete nu ar trebui sa lipseasca din viata niciunei femei, indiferent ca are 20, 30 sau peste 40 de ani. Insa din multimea de produse existente pe piata este dificil sa intelegi si sa alegi ce ti se potriveste cu adevarat. Paulina Andrycz de la Lierac Paris explica pentru cititoarele Acasa.ro care sunt criteriile pe care trebuie sa le avem in vedere la alegerea oricarui produs de infrumusetare.

Paulina Andrycz,  Export Education Manager, Lierac Paris: Puteti numi 3 criterii dupa care sa ne alegem produsele de infrumusetare?

Acasa.ro: Desigur. In primul rand, nevoile specifice ale pielii, precum pierderea volumului, riduri, pierderea stralucirii, deshidratare etc. Apoi confortul pielii: alegerea texturii potrivite va ajuta pielea sa se simta confortabil, protejata si hidratata si va completa eficacitatea ingredientelor active. In al treilea, dar nu in ultimul rand, alegem produsele in functie de tratamentul pe care il urmarim: produse specific unei anumite zone a pielii si pentru o anumita nevoie.

Ar trebui sa se schimbe ritualul de infrumusetare cu varsta? Avem nevoie de produse diferite la 20, 30 sau 40 de ani? Sau doar formule diferite?

Adevarul este ca ar trebui sa luam in considerare doi factori: in primul rand, varsta. Pielea se schimba odata cu varsta, iar odata cu acestea apar o multime de fenomene care fac ca tenul nostru sa sufere niste modificari. De aceea, la 20 de ani hidratam, la 30 de ani prevenim si la 40 de ani combatem primele semne ale imbatranirii si asa mai departe. Pe de alta parte, al doilea lucru pe care trebuie sa-l luam in considerare cand alegem ritualul de frumusete este specificitatea problemei pe care o tratam. De exemplu, la 20 de ani este importanta hidratarea, insa daca nevoia specifica a unei persoane este imbatranirea prematura din cauza deshidratarii, atunci vom alege un produs care sa ofere solutii la aceasta problema specifica.

Cat timp trebuie aplicat un tratament pentru a vedea efecte reale? Pentru ca multe produse promit efect “instant”, insa nu pare un termen realist…

Efectul instant este posibil astazi datorita a ceea ce numic texture active. Inseamna ca ingredientele active lucreaza pentru a corecta semnele imbatranirii, lucru ce, in mod normal, dureaza cateva saptamani. Ce este important insa este faptul ca ingredientele active sunt ajutate de restul ingredientelor produselor, care ofera anumite efecte imediate, cum ar fi stralucire sau lifting instant datorita formulelor naturale care nu sunt considerate ingrediente active, dar au un efect imediat.

Ce face un produs mai special decat altul? Pentru ca, in cele mai multe cazuri, ingredientele sunt in mare parte aceleasi. Care este secretul Lierac?

Lierac ofera un know-how aparte, ce vine din experienta de 40 de ani in costmetice hybrid. Lierac pune laolalta stiinta si natura. Combinand cercetarile biologice asupra pielii cu ingredientele vegetale si minerale obtinem o abordare unica, in premiera, care se aseamana abordarii medicinii estetice. Lierac este mixul perfect intre beneficiile naturii si eficienta tehnologiei.

Este vreodata prea tarziu sa incepem sa folosim produse care sa ne ajute sa ne mentinem tenul tanar? Sau o varsta cand este prea devreme sa utilizam astfel de crème si serumuri?

Nu este niciodata prea devreme sa previi. Pielea ar trebui tratata de la varste timpurii, din adolescent. Si nu, nu este niciodata prea tarziu. Pentru a testa veridicitatea acestei teorii, este suficient sa incercam sa aplicam un produs pe jumatate de fata, pentru a vedea care sunt efectele ingredientelor active. Ati fi surprinsi de eficienta acestora, cel putin in cazul Lierac. 

Paulina Andrycz, Export Education Manager la Lierac Paris, lider in domeniul cosmeticelor, se afla in Romania pentru lansarea in tara noastra a unei game noi de produse pentru ingrijirea tenului - Liftissime. Aceasta noua gama se adreseaza celor care au probleme de volum al pielii, un contur al fetei nedefinit, iar ridurile au inceput deja sa apara. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din machiaj-cosmetica

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare