Machiaj & Cosmetica

#stil #sfaturi frumusete # trucuri frumusete #frumusete vedete # sfaturi vedete #stil vedete

Cum isi pastreaza vedetele frumusetea: trucuri utile

Toata lumea se intreaba cum isi pastreaza vedetele frumusetea si care sunt ritualurile lor de ingrijire inainte sa paseasca in fata reflectoarelor. Sase dintre manechinele faimosului brand Victoria's Secret, ingerasii Adriana Lima, Doutzen Kroes, Lily Aldridge, Alessandra Ambrosio, Mirand Kerr si Rosie Huntington-Whiteley iti impartasesc o serie de trucuri utile pe care ele le aplica de obicei in conservarea farmecului exterior.

Ingerasii de la Victoria's Secret arata intotdeauna perfect, expunandu-si trupul si chipul intr-o maniera in care defectele ar fi, fara indoiala, sesizabile. Iata care sunt trucurile prin care vedetele de talie internationala isi pastreaza frumusetea:

1. Alessandra Ambrosio

Frumoasa Alessandra Ambrosio isi ingrijeste frumusetea cu ajutorul unui ritual zilnic esential: nu uita niciodata sa indeparteze machiajul inainte de culcare si sa isi curete tenul corespunzator. In plus, consuma apa de cocos, un lichid hidratant excelent pentru corp, bogat in minerale si foarte delicios.

2. Lily Aldridge

Lily Aldridge crede ca elixirul frumusetii este somnul de calitate, de cate 7-8 ore in fiecare noapte. Modelul crede ca frumusetea ei devine evidenta atunci cand se simte astfel, de aceea foloseste parfumuri speciale dulci, precum vanilia.



Foto: presscelebrity.com

3. Adriana Lima

Mai precisa in retetele frumusetii este Adriana Lima, care sustine ca secretul ei sunt murele si afinele, doua fructe bogate in antioxidanti, care topesc grasimile si mentin pielea stralucitoare. In plus, corpul superb si-l mentine prin sport: saritura corzii, box si ridicare de greutati.

4. Miranda Kerr

Miranda Kerr crede ca simtul umorului face o femeie cu adevarat atragatoare. In plus, nu uita niciodata sa se epileze, nici macar cand se deplaseaza pana la supermarket.



Foto: askmen.com

5. Rosie Huntington-Whiteley

Pe de alta parte, ingerasul Rosie Huntington-Whiteley spune ca o tunsoare reusita si o masca hidratanta pentru ten sunt cele 2 secrete de baza ale frumusetii feminine. Fara ele, Rosie nu ar reusi sa isi mentina aspectul fizic seducator.

6. Doutzen Kroes

Atragatoarea Doutzen Kroes nu se expune niciodata in public fara sa isi fi aplicat o lotiune bronzanta sau cu particule iluminatoare in zonele-cheie: pe pometi, intre sani, pe picioare si pe umeri. Tot Doutzen crede ca o femeie este mai atragatoare daca foloseste un ondulator de gene, acel mic detaliu care face toata diferenta.



Foto: showstalker.net, fashionstylestrend.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din machiaj-cosmetica

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare