Machiaj & Cosmetica

# sorin papa # cum te machiezi #tendinte machiaj #make-up

Contraste puternice, culori mate si mister, noile tendinte in machiaj

Un ten ce radiaza sub atingerea celor mai fini pigmenti aplicati cu delicatete in puncte cheie pentru a reflecta lumina intr-o maniera cu totul speciala si buze mate, perfect desenate si delimitate, ce sugereaza glamour senzual si prospetime. Acestea sunt principalele tendinte in machiajul toamna-iarna 2017-2018, dezvaluite de Sorin Papa, claborator al brandului de make-up romanesc, Cupio.

Machiajul propus pentru toamna-iarna 2017-2018 este elaborat si mizeaza pe revenirea catorva elemente: rujul mat, pigmentii de make-up intensi si genele false, atat in varianta banda cat si individuale. Pleoapele sunt machiate in tonuri enigmatice de brun-roscat care sunt contrastate cu creionul khol fumuriu si eyeliner-ul negru intens.

Pentru un plus de intensitate conferit privirii, Sorin a aplicat genele banda Epic Beauty din colectia CupiLash Mink, confectionate manual din par de nurca 100% natural, extrem de confortabile datorita benzii din bumbac si garantate pana la 30 de utilizari. Obrazul este atins cu delicatete de fardul de obraz Cupio – Apricot Mist, iar buzele sunt invaluite in cel mai insinuant nude – rujul lichid mat MUAH in nuanta Naughty Nude, parte din colectia Urban Vibe. 

Celalalt look propus pentru acest sezon pune accentul pe contraste puternice si precise printr-un machiaj al ochilor pe cat de spectaculos, pe atat de usor de realizat. Pleoapele superioare primesc accente de pruna, fardurile mate fiind lucrate foarte bine cu ajutorul unei pensule plate si difuzate pentru un aer de prospetime, in timp ce ochii sunt subliniati cu ajutorul unui creion khol negru aplicat pe conjunctiva si a unor pigmenti stralucitori care estompeaza granitele sezoniere – un turquoise ce trimite cu gandul la destinatiile exotice si un auriu care plasat in coltul intern al ochilor, are rolul de a lumina privirea, aducand in acelasi timp o sugestie glamour pentru sarbatorile de la finele anului. Buzele se armonizeaza cu restul machiajului, nuanta de ruj lichid MUAH aleasa fiind Wild Night, un mov-orhidee care evolueaza in jurul dorintei, senzualitatii si jocului.

Intotdeauna am sustinut initiativele mediului profesional romanesc si am incurajat dezvoltarea de produse si accesorii de machiaj. Sunt ferm convins ca secretul realizarilor  inregistrate pana in prezent de Cupio se datoreaza atat produselor excelente sub raport calitate-pret, cat si dorintei permanente de imbunatatire a formulelor, deschiderii la feedback-urile make-up artistilor si atentiei acordate nevoilor reale ale clientilor", a precizat Sorin Papa, make-up artist si trainer. 

Noua gama de produse cupio are preturi ce pornesc de la 29 de lei. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului