Machiaj & Cosmetica

#riduri #concurs #uriage #crema antirid #isofill #laboratoare dermatologice

CONCURS: Zambeste fara riduri Soarelui

La cateva luni de la lansarea in Romania gama anti-rid ISOFILL a Laboratoarelor Dermatologice URIAGE a oferit multor doamne eficienta promisa si placerea utilizarii unor produse rafinate! Acasa.ro, impreuna cu Uriage, iti ofera si sansa de a o unul dintre cele 3 premii din gama ISOFILL – contur de ochi x 15 ml + Apa termala Uriage 150ml in valoare de 140Ron.

Complexul unic bio-activ brevetat ISO-3R imbina hidratarea si actiunea anti-rid specifice acidului hialuronic si peptidelor cu proprietatile exceptionale ale Apei Termale Uriage, declansand in mod natural 3 mecanisme biologice:

  • Relanseaza sinteza naturala de acid hialuronic si colagen
  • Reface capitalul de acid hialuronic
  • Reactiveaza puterea anti-oxidanta a celulelor

Participa la concursul Uriage si ai sansa de a-ti rasfata ochii cu ISOFILL - contur de ochi 15ml - crema fina pentru toate tipurile de piele, fara parfum, cu o scurta faza grasa, care se adapteaza instantaneu zonei delicate a ochilor, fiind si o excelenta baza de machiaj.

In 2 luni vei avea cu 38% mai putine riduri (laba gastei), cu 100% toleranta, chiar si pentru ochii cei mai sensibili (produs testat sub control oftalmologic). Se aplica dimineatasi/sau seara, masand ridurile si ridulele din jurul ochilor.

Apa termala Uriage iti va asigura cura zilnica de sanatate si stralucire pentru tenul tau prin cea mai mare concentratie de saruri minerale si oligo-elemente si iti va respecta talia celulelor prin izotonicitatea ei! Este singura apa termala care se lasa sa actioneze, fara a indeparta surplusul! Pulverizeaz-o pe fata si machiajul tau va fi mai rezistent!


 

Participa la concurs!

Acasa.ro impreuna cu Uriage te invita la concurs si iti ofera posibilitatea de a castiga unul dintre cele 3 premii din gama ISOFILL - contur de ochi x 15 ml + Apa termala Uriage 150ml, in valoare de 140Ron.

Tot ce trebuie sa faci este sa urmezi doi pasi simpli:

1. Da Like si Share paginii de Facebook Uriage.

2. Raspunde corect, printr-un comentariu la acest articol la intrebarea: "Ce contine Complexul unic bio-activ brevetat ISO-3R?" si intri automat in cursa pentru castigarea premiilor.

Concursul se desfasoara in perioada 7 iunie - 23 iunie.

Castigatorii vor fi alesi prin tragere la sorti si vor fi anuntati in data de 24 iunie, atat prin e-mail, cat si pe pagina de concurs.


ATENTIE!

Pentru a intra in concurs este obligatoriu ca adresa de e-mail folosita sa fie valida. La acest concurs poate participa orice vizitator al site-ului www.acasa.ro, persoana fizica romana, indiferent de rasa, sex sau religie, care a implinit varsta de 18 ani pana la data inceperii derularii concursului, care are domiciliul sau resedinta in Romania, cu exceptia angajatilor S.C. Machteam Soft S.R.L., a sotilor si a rudelor, pana la gradul IV, precum si cu exceptia angajatilor firmelor partenere in organizarea acestui concurs.

Castigatorii concursului sunt:

  1. Emilia Militaru
  2. Loredana Gilea
  3. Ada Calugarean

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare