Machiaj & Cosmetica

#coafuri in tendinte #coafuri care te intineresc #bucle lejere #impletituri #coafuri #ponytail

Coafuri care te intineresc! Ce se poata sezonul acesta

Coafurile, daca sunt alese cu atentie, te pot intineri. Pe langa acestea trebuie insa sa tii cont si de nuanta parului, deoarece de multe ori, o culoare aleasa gresit, poate adauga cativa ani in plus pe chipul tau. Iata care sunt coafurile si nuantele care te intineresc cu cativa ani!

In materie de hairstyling, ca si in alte domenii legate de infrumusetare, putem spune ca moda o da trendul actual. Ca si coafuri, in ultimul an, trendul se intreapta spre coafuri lejere, par drept, bucle desfacute, waves-uri, impletituri ordonat-dezordonate. Ca si culori, in ultimii ani femeile au prins curaj si poarta orice culoare. Avand in vedere optiunile atat de diversificate, culoarea nu mai reprezinta o importanta atat de mare ci atitudinea cu care o porti. Poti linistita sa te mandresti si sa cuceresti chiar daca optezi pentru o culoare naturala a parului sau porti un curcubeu. Tineretea este data de modul in care porti o anumita coafura si/sau nuanta a parului", declara Adelina Spataru hairstylist D'Hairapy Beauty Bar.

"As mai adauga doar ca e important ca si culorile alese sa se intrepatrunda lin, daca optezi pentru mai multe culori. In schimb, daca optezi pentru o singura nuanta este foarte important ca parul sa aiba un aspect sanatos la final.", adauga Adelina.

Iata care sunt coafurile care se poata in acest sezon:

1. Ponytail. O coada simpla, la spate, pe care o poti transforma intr-un look foarte cool si tineresc, daca ii dai putin volum si evidentiezi cateva suvite pe conturul fetei.

2. Impletiturile. Dutchbraidul, de exemplu, este o impletitura simpla, voluminoasa, pe care o poti purta zi de zi si este si simplu de realizat. Dupa realizarea impletiturii simple se trag cateva suvite pe fata, se "largeste" impletitura si astfel vei obtine un messy hair.



3. Beach waves. Buclele lejere, cu varful drept, sunt in mare trend vara aceasta. Este acelasi proces ca la buclele obisnuite insa varful va ramane drept, neondulat.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din machiaj-cosmetica

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare