Machiaj & Cosmetica

#vedete #nunta #rochie de mireasa #jessica biel #rochie roz

Celebritati care au imbracat rochii roz de mireasa

Albul, simbolul puritatii, reprezinta prima alegere a femeilor pentru rochia de mireasa. Din dorinta de a iesi in evidenta sau din nonconformism, vedetele ajung, nu de putine ori, sa poarte in ziua cea mare rochii de mireasa in culori diferite. La moda in ultimii ani par sa fi fost cele roz - iata si vedetele care le-au purtat!


Jessica Biel Timberlake


Actrita Jessica Biel s-a casatorit weekendul trecut cu alesul inimii sale, cantaretul Justin Timberlake. Cu aceasta ocazie, vedeta a ales sa imbrace o rochie de mireasa in nuante de roz, cu volane, semnata Giambattista Valli. Primele poze de la nunta din Italia a celor doua staruri au fost publicate saptamana aceasta, in editia americana a revistei People.


Anne Hathaway


Nunta frumoasei actrite Anne Hathaway a luat pe toata lumea prin surprindere. Vedeta s-a casatorit la data de 29 septembrie 2012 cu Adam Shulman si a purtat la ceremonie o rochie de mireasa Valentino, alba cu tonuri discrete de roz in partea inferioara, si voal asortat.


Reese Witherspoon


Actrita Reese Witherspoon si-a unit destinul cu Jim Toth in martie 2011, dupa un mariaj nereusit cu Ryan Phillippe. Simpatica blonda a ales sa poarte o rochie de mireasa creata de Monique Lhuillier, intr-o nuanta diafana de roz. Rochia dantelata s-a asortat cu tinuta purtata de fiica actritei, Ava.


Jenna Dewan-Tatum


Cuplul din primul film "Step Up" a devenit unul cu acte in regula in urma cu trei ani. Cu aceasta ocazie, Jenna Dewan-Tatum a ales sa poarte o rochie de mireasa Reem Acra in tonuri de ivoriu si roz pastelat. Rochia de printesa a beneficiat de aportul creativ al frumoasei sotii a lui Channing Tatum, a declarat designerul.


Portia de Rossi


Actrita renumita pentru rolul din serialul "Ally McBeal" si-a unit destinul cu moderatoarea TV Ellen DeGeneres in 2008. La eveniment, Portia de Rossi a imbracat o rochie de mireasa diafana, de printesa, cu tul alb si roz. Superba rochie a fost creata de catre designerul Zac Posen.


Foto: peoplestylewatch.com, eonline.com, simplybonvivant.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: 15 idei si trucuri de organizare a garderobei

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare