Machiaj & Cosmetica

#machiaj impecabil #trucuri machiaj #machiaj #machiaj de seara #machiaj de zi

Ce trebuie sa faci pentru a arata impecabil la orice ora din zi si din noapte

Orice femeie isi doreste sa arate impecabil la orice ora si oriunde ar merge. De aceea, cele mai multe femei acorda o mare parte din timp procesului de infrumusetare. Poti reduce insa timpul petrecut in fata oglinzii daca apelezi la trei trucuri simple!

Scapa de punctele negre si de acnee

Punctele negre sunt cel mai mare inamic al femeilor. Poti scapa insa rapid de acestea cu ajutorul mastii negre cu aloe vera, masca ce are si si efect antirid.

Creata din ingrediente naturale, masca neagra elimina murdaria si uleiul de pe fata, energizeaza si intinereste pielea. Tot ce trebuie sa faci este sa aplici un strat generos de masca in zonele afectate de cosuri si sa o lasi sa actioneze timp de 25-30 de minute, sau pana se usuca.

Asigura-te ca ai o oglinda pentru machiaj

Oglinda este foarte importanta in procesul de machiaj. De aceea asigura-te ca ai o oglinda speciala, de masa, pe care sa o poti folosi cu usurinta. Evita oglinzile de mana, deoarece sunt incomode si de multe ori vei observa ca ai nevoie de ambele maini in procesul de machiaj.

Oglinda cu LED pentru machiaj este ideala pentru aplicarea machiajului, pieptanarea parului sau pensarea sprancenelor, aceasta este realizata din plastic dur si dispune de un design decorativ atractiv. Oglinda este prevazuta cu 16 becuri LED, care iti ofera lumina de care ai nevoie in timpul machiajului. In plus, se poate roti la 180o.

Oglinda functioneaza pe baza de baterii si are un buton tactil de pornit/oprit. Pretul unei astfel de oglinzi este de doar 79 de lei.

Trusa profesionala de machiaj

Cand te pregatesti sa iesi in oras, indiferent ca este vorba despre o iesire in club, sau o iesire in parc, machiajul trebuie sa fie imepcabil, si adaptat tinutei si locului in care mergi. De aceea, orice femeie are nevoie de o trusa de machiaj completa. Asadar pe langa fondul de ten, pudra, creion de ochi si rimel ai nevoie de o trusa de machiaj profesionala care sa cuprinda cat mai multe nuante.

O trusa preofesionala de machiaj ce cuprinde 180 de culori costa 65 de lei. Aceasta cuprinde atat nuante mate, perfecte pentru un machiaj de zi, dar si nunate sidefii pentru un machiaj de seara.

Sursa foto: pexels.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din machiaj-cosmetica

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare