Machiaj & Cosmetica

#stilago.ro #concurs #premii #produse cosmetice #jericho #stilago #machiaj si cosmetica

Castiga cadouri pentru EA si EL de la Jericho!

Stilago Romania te invita la concursul "Castiga cadouri pentru EA si EL de la !". Invita-ti prietenii in concurs si ofera-ti sansa de a castiga unul dintre cele 10 premii puse la bataie de Stilago Romania: seturi de , creme si vouchere de discount pentru cele mai bune produse de ingrijire de la Marea Moarta.

Inscrie-te pe www.stilago.ro si fii membru Stilago! Apoi, invita cel putin 3 prieteni. Participantii trebuie sa se inscrie prin completarea numelui, prenumelui si adresei de email pe site-ul stilago.ro in sectiunea detalii personale.

Concursul se desfasoara in perioada 14 noiembrie - 20 noiembrie pe site-ul www.stilago.ro  si va fi promovat pe pagina de Facebook facebook.com/stilagoromania a Stilago.

Ce premiu poti castiga

La finalul concursului se aleg 10 castigatori in functie de numarul de prieteni invitati si acceptati in ordine descrescatoare.

Premiile oferite de
  constau dintr-un set de ingrijire corporala , creme si vouchere de discount. Produsele Jericho Cosmetics fara parabeni contin saruri minerale, extracte de plante din arealul Marii Moarte si colagen marin care elimina ridurile de expresie, redand fermitatea pielii. Colagenul marin are o eficienta cu 60% mai mare decat cel de natura animala.

Aceste produse si vouchere sunt disponibile pentru toti acei participanti care si-au invitat cel putin 3 prieteni pe stilago.ro.

Valoarea premiilor este de 1020 lei. Acestea sunt reprezentate de: trei premii a cate 60 lei, trei premii de 79 lei, doua premii de 139 lei, un premiu de 99 lei si un premiu de 199 lei.


In plus, se ofera un discount de 25% din valoarea totala a comenzii plasate pe site-ul Jericho Cosmetics. Valabilitatea voucherului cu discounturi este: 21 noiembrie - 24 decembrie 2011. Voucherele pot fi numai pentru cumpararea de produse din magazinul online jerichocosmetics.ro . Pentru a comanda produse pe acest site, utilizatorii voucherului trebuie sa-si creeze un cont, gratuit, inainte sau la momentul plasarii comenzii.

Pentru a beneficia de discountul de 25%, in momentul plasarii comenzii in magazinul online, codul inscris pe voucherul cadou trebuie introdus in spatiul denumit „Cupon”, din formularul de comanda. Dupa plasarea comenzii, utilizatorii voucherelor cadou vor primi un email generat automat, care le va confirma comanda. Voucherul cadou nu se poate cumula cu alte oferte promotionale, reduceri active in magazinul online, in perioada valabilitatii lui.

Descopera beneficiile produselor Jericho Cosmetics

Jericho Cosmetics este un lider in industria produselor de infrumusetare naturale si sanatoase. Produsele Jericho Cosmetics sunt utilizate pe plan international, inclusiv in corporatii precum Hilton International sau Wella Cosmetics. Aceste produse se obtin din sarurile, mineralele si namolul de la Marea Moarta. Produsele inovatoare Jericho Cosmetics au o serie de calitati:
 

  • stimuleaza refacerea pielii si confera o hidratare ideala
  • fac ca pielea dumneavoastra sa arate tanara, sanatoasa si catifelata
  • contin component pentru elasticitate pielii si reducerea ridurilor
  • au o textura foarte fina si un parfum delicat
  • nu includ ingrediente de origine animala si nu sunt testate pe animale.


Avand la baza cea mai inalta tehnologie, produsele Jericho Cosmetics sunt dedicate ingrijirii parului, pielii si pentru tratamentele spa.

Foto: jerichocosmetics.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din machiaj-cosmetica

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare