Machiaj & Cosmetica

#machiaj #trucuri machiaj #mascare defecte #ascundere imperfectiuni #imperfectiuni ten

Calea spre perfectiune: 3 trucuri de make-up pentru a masca defectele

Se spune ca perfectiunea nu exista si ca pana si cele mai frumoase femei au mici defecte care le dau batai de cap. Insa, potrivit make-up artistilor, este important sa stii cum sa ascunzi micile imperfectiuni, astfel incat sa te simti bine in pielea ta. Iata cateva trucuri de make-up care te pot ajuta sa maschezi micile probleme care te deranjeaza!


1. Ochi mai mari si mai sexy

Pentru a-ti evidentia mai bine ochii, poti folosi creioane colorate pentru a defini linia genelor de pe pleoapa superioara. In cazul in care nu iti plac culorile puternice, precum verdele sau albastrul, poti opta pentru una mai discreta, dar care se potriveste oricarui tip de constructie a fetei: griul.

Make-up artistii vedetelor recomanda ca, dupa ce ai folosit creionul pentru contur, sa trasezi o umbra stralucitoare la colturile ochilor. Aceasta va lumina ochii si ii va face sa para mai mari. Adauga rimel pe gene, iar ochii tai vor parea mai mari si mai sexy.


2. Buze mai mari si mai moi

Pentru a avea buze mai mari, nu este nevoie sa apelezi la interventii cosmetice, spun make-up artistii. Poti folosi cateva trucuri de machiaj care te vor ajuta sa creezi aceasta impresie! Asadar, ai nevoie de un baton corector pe care sa il aplici in jurul buzelor. Multumita luminii create de batonul corector, vei reusi sa creezi iluzia de buze mai mari.

Urmatorul pas pentru buze mai mari este sa folosesti un creion nude pentru a contura forma buzelor. Aplica nuanta pe suprafata buzelor si definitiveaza machiajul folosind un gloss.


3. Piele perfecta

Micile probleme cu tenul iti pot da mari batai de cap. Cosurile sau iritatiile nu sunt deloc placute, motiv pentru care ar trebui ascunse. Stilistii recomanda, pentru a avea in permanenta un ten perfect, folosirea unei perii pentru a aplica anticearcanul. Acesta poate fi folosit si pentru a acoperi micile imperfectiuni de la nivelul fetei. Cu ajutorul periei, anticearcanul ajunge mai repede si mai bine in structura pielii decat ar face-o daca ai folosi degetele pentru a-l aplica.

Sursa foto: womenshealthmag.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din machiaj-cosmetica

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare