Machiaj & Cosmetica

#produse Himalaya #Himalaya Drug Company #Himalaya Herbal Healthcare Romania #himalaya

Cadourile perfecte vin de la Himalaya!

Suntem in luna cadourilor si Sarbatorile de iarna bat la usa. Cea mai frumoasa perioada a anului inseamna de fiecare data cadouri pentru cei dragi, si, de ce nu, pentru noi insine. Cu produsele Himalaya nu dai gres - ele pot fi cadourile naturale si sanatoase pentru fiecare.

 

Frig afara, dar cald in suflete! Bucuria prilejuita de cea mai frumoasa perioada a anului, pe care o petrecem alaturi alaturi de cei apropiati, ne provoaca de multe ori batai de cap. ”Ce cadouri sa ofer de aceasta data familiei, prietenilor, colegilor?” este cea mai frecventa intrebare a acestor zile. Himalaya iti vine in ajutor si iti prezinta solutia pentru cadourile ideale pentru cei dragi, dar si pentru tine!

Vrei sa economisesti timp? Viziteaza acum magazinul online www.hboutique.ro/ si comanda produsele Himalaya – suplimente alimentare si produse cosmetice naturale pentru adulti si copii. Scapi astfel de aglomeratia magazinelor si gasesti cadourile care ii vor incanta cu siguranta pe cei dragi.

Nu lasa cumparaturile pentru ultima clipa, pentru ca Himalaya ti-a pregatit multe oferte de neratat! Pana pe 15 decembrie, toate comenzile peste 100 de lei primesc un voucher cadou in valoare de 20 de lei. Economisesti astfel nu doar timp, ci si bani, cu care poti oferi inca o bucurie unei persoane dragi sau iti poti face un cadou.

Iata cateva dintre cutiile cu produse pe care Himalaya ti le pune la dispozitie in magazinul online in aceasta perioada speciala a anului:

  • Crema intensiv hidratanta + Sapun hidratant cu migdale CADOU
  • Crema intensiv hidratanta + Sapun hranitor cu smantana si miere CADOU
  • Pasta pentru dinti sensibili + Balsam pentru buze cu unt de cacao CADOU
  • Pasta de dinti Ingrijire completa + Balsam hranitor pentru buze CADOU
  • Crema hranitoare + Sapun hidratant cu migdale CADOU
  • Crema hranitoare + Sapun hranitor cu smantana si miere CADOU
  • Crema antirid + Crema regeneranta pentru maini CADOU

Toate aceste oferte si multe surprize te asteapta in magazinul online HBoutique. Daruiesti astfel un cadou natural si sanatos care ii va bucura pe toti cei dragi tie!

Produsele Himalaya Herbals si Himalaya Herbal Healthcare sunt alese cu incredere de consumatori din peste 90 de tari. Imbinand medicina traditionala Ayurveda cu tehnologia, produsele Himalaya au trecut testul timpului dovedindu-se produse sigure, eficiente si inovatoare. Alege-le si tu cu incredere, pentru tine si pentru cei dragi!

Produsele sunt distribuite de compania Prisum International Trading, ce detine dreptul de distribuitor pe piata romaneasca a produselor fabricate de Himalaya Drug Company – India – suplimente alimentare si produse cosmetice (adulti si copii). Gama de produse Himalaya este acum disponibilă în farmacii, plafare, magazine de profil, dar si pe magazinul online al Prisum International: www.hboutique.ro. Pentru detalii vizitati si pagina de Facebook: https://www.facebook.com/HimalayaHerbalHealthcareRomania.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din machiaj-cosmetica

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare