Machiaj & Cosmetica

#parfumuri originale #sarbatori #parfumexpress.ro #parfumuri online #parfumuri iarna

Cadoul perfect pentru sarbatori: parfumuri originale cu pret redus!

Sarbatorile de la sfarsit de an se apropie pe zi ce trece, ceea ce inseamna ca a sosit momentul sa te gandesti deja la achizitionarea cadoului perfect pentru persoanele dragi. Ocaziile speciale nu vor lipsi in perioada urmatoare, de la zilele onomastice ale numelor sfinte de Mihail, Gavriil, Andrei si Nicolae pana la zilele de nastere sau vizita lui Mos Nicolae si Mos Craciun. Parfumexpress.ro te salveaza de la goana nebuna prin magazine si iti pune la dispozitie parfumuri originale cu pret redus, din colectia tuturor marcilor celebre.

Aromele de lux faimoase create de branduri cu rezonanta internationala, de la Calvin Klein, Chanel, Christian Dior sau Giorgio Armani pana la Versace, Yves Saint Laurent sau Huggo Boss, sunt disponibile pe Parfumexpress.ro, la preturi promotionale, reduse pana la 30%.

Iata o parte din parfumurile autentice propuse de parfumexpress.ro pentru un cadou deosebit de Sfintii Mihail si Gravriil, sarbatoare crestina ce va avea loc peste doar cateva zile:

Givenchy - Ange ou Demon

Amestecul fermecator de cimbru, mandarina, sofran si vanilie din parfumul celebru Ange ou Demon de la Givenchy a cucerit milioane de femei din intreaga lume. Iata de ce ai toate sansele de a face cuiva apropiat o surpriza foarte placuta cu acest cadou plin de rafinament, pentru care vei cheltui mult mai putin decat crezi comandandu-l de pe Parfumexpress.ro.


Pret: 243 ron - 50 ml

Versace - Versace Man

Parfumul barbatesc Versace Man, care imbina aromele cuceritoare de cardamom, sofran si piper negru intr-o esenta lemnoasa-condimentata, este alegerea multor reprezentanti ai sexului tare din toata lumea.



Pret: 175 ron - 100 ml

Nina Ricci - Nina

Parfumul floral-fructat Nina Ricci, foarte feminin si usor de adaptat tuturor gusturilor, contine un amestec imbietor de lamaie, lamaie verde, mere glasate, praline , vanilie, bujor, petunie , mar, cedru alb si mosc. Fiecare element in parte incanta simtul olfactiv al purtatoarei, insa impreuna formeaza o aroma unica, prezentata intr-un ambalaj "delicios". Parfumexpress.ro iti aduce varianta originala a produsului la un pret incredibil.

Pret: 133 ron - 30 ml

Magazinul online Parfumexpress.ro rezista de patru ani pe piata de profil, comercializand cele mai populare produse de marci mondiale la preturi de pana la 40-50% mai ieftine decat cele din magazinele de specialitate.

Parfumexpress.ro iti asigura transportul gratuit, garantia produsului si un discount consistent daca devii client fidel.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din machiaj-cosmetica

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare