Machiaj & Cosmetica

#stil #machiaj vedete #stil vedete #ruj vedete # buze corai

Buzele corai: nuante atragatoare din zambetul vedetelor

Atragatorul corai ramane in tendinte si in aceasta toamna, dupa ce s-a regasit in garderoba si machiajul femeilor intr-o mare masura pe tot parcursul sezonului cald din acest an. Acest roz-portocaliu fascinant are marea calitatea de a flata un numar mult mai mare de tonuri ale pielii, intrucat confera culoare, fara prea mult pigment care sa iasa puternic in evidenta.

Vedetele au epatat pe covorul rosu cu nuante atragatoare cu care si-au "accesorizat" zambetul inca de la inceputul anului, semn ca sunt o buna sursa de inspiratie pentru tine si in aceasta toamna in privinta buzelor corai.

1. Heidi Klum

Buzele corai stralucitoare afisate de Heidi sunt rezultatul combinarii a doua nuante de ruj sau gloss: un mango intens si un rosu-corai pur, cu luciu in nuanta sampaniei aplicat pe mijlocul buzelor. Acest truc adauga plenitudine buzelor si o culoare aparte intregului machiaj, fiind o solutie optima pentru aparitii de zi sau de noapte deopotriva.

2. Kirsten Dunst

In ciuda pielii sale translucide si a parului blond, Kirsten demonstreaza ca poate sa fie frumoasa si cu o nuanta extrema a buzelor, precum un roz aprins de milioane. Totusi, avand in vedere ca pigmentul este unul puternic, actrita a renuntat sa il intensfice cu gloss. Urmeaza-i exemplul si poarta-l mai degraba mat.



Foto: ehowcdn.com

3. Lauren Conrad

Culoarea naturala si fina a buzelor lui Lauren Conrad a rezultat in urma aplicarii de doua nuante de ruj, unul roz si unul corai. La final, un strop de luciu transparent a deschis si mai mult nuanta moderna, pentru un zambet proaspat si foarte natural.

4. Madonna

Rujul Madonnei este perfect pentru varsta, tenul si culoarea parului sau. Este usor, stralucitor, lucios si foarte tineresc. Adauga volum buzelor si ascunde liniile fine, pe langa faptul ca se integreaza perfect in tendintele de machiaj actuale.



Foto: ehowcdn.com

5. Katy Perry

Katy Perry a ales un ruj corai-rozaliu cremos, aproape mat, pe care l-a aplicat dupa ce si-a conturat buzele cu un creion perfect adaptat nuantei tenului. Rezultatul se vede: un zambet de catifea, intr-o aura cat se poate de feminina si moderna.



Foto: ehowcdn.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din machiaj-cosmetica

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare