Machiaj & Cosmetica

#tratamente cosmetice bicarbonat de sodiu #bicarbonat de sodiu frumusete #tratamente cosmetice #bicarbonat #beneficii bicarbonat de sodiu #utilizare bicarbonat de sodiu #bicarbonat de sodiu

Bicarbonatul de sodiu, aliatul tau in frumusete! 3 moduri inedite in care-l poti folosi

Bicarbonatul de sodiu este nelipsit din casele romanilor. Putini sunt insa cei care il folosesc la adevarta lui valoare. Iata cate beneficii are acesta pentru tenul tau si cum il poti folosi in cosmetica.

Manichiura perfecta

Daca vrei sa obtii o manichiura perfecta la tine acasa trebuie sa apelezi la ajutorul bicarbonatului de sodiu. Curata-ti unghiile de oja apoi, cu ajutorul unei periute imbimata in apa si pudrata bine cu bicarbonat, freaca foarte bine suprafata unghiilor, pentru o exfoliere ca la carte! Repeta procedeul inainte de fiecare aplicare a ojei si vei observa imediat efectele!

Baie relaxanta

Iti plac baile relaxante? Adauga in apa si o ceasca de bicarbonat de sodiu. Acesta neutralizeaza acizii de pe piele si elimina eficient orice urma de transpiratie. De asemenea, acesta calmeaza iritaţiile sau arsurile solare usoare si favorizeaza inmuierea pielii din zona calcaielor.

Tratament anti-acnee

Bicarbonatul de sodiu este un tratament excelent pentru persoanele care sufera de acnee. Se prepara foarte simplu. Tot ce ai nevoie este bicarbonat de sodiu si apa calda. Aplica cateva picaturi de apa peste bicarbonat si amesteca bine pana obtii o pasta. Aplica pasta obtinuta direct pe suprafata cu probleme si las-o sa actioneze timp de 10 minute, apoi clateste cu apa calduta din abundenta.

Sursa foto: ziuaconstanta.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din machiaj-cosmetica

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului