Machiaj & Cosmetica

#make up 2018 #machiaj 2018 #farduri #cosmetice

Asa sa te machezi in 2018 ca sa cuceresti toate inimile

Glitterul ramane elementul de baza pentru machiaj in 2018. Auriul, rujurile stralucitoare si eyelinerul negru vor fi vedete tot acest an.

 

Harpersbazaar.com a evidentiat principalele trenduri ale noului an.

Negrul devine ostentativ

Tusul negru inregistreaza o revenire in forta in 2018. Si cand spunem in forta trebuie sa te gandesti la linii groase, foarte groase, la forme grafice stridente. Adica spunem Adio liniilor subtiri si discrete si ne conturam ochii in mod ostentativ.

Revin rujurile

Daca ultimii ani au fost dominat de gloss-uri, de rujurile lichide, anul acesta revin in trend rujurile solide, cremoase, care umplu buzele la propriu, facandu-le sa arate extrem de senzual.

Stralucirea are anul ei

Look-ul sclipitor isi face anul acesta simtita din plin prezenta. Cristale, pietre pretioase si paiete reprezinta noul mod de a purta un machiaj stralucitor. Lipite pe pleoape sau in jurul ochilor, acestea iti vor da un aspect glam cu care vei iesi usor in evidenta.

Auriul face furori

Fardul de culoarea aurului va da stralucire chiar si cele mai banale tinute. Si e nuanta perfecta pentru femeile care nu vor mai mult decat o tusa de culoare pe pleaope.

Pudra cu glitter isi ia partea leului

Pudra stralucitoare translucida, care iti va da un aer tanar si proaspat, iti va lumina obrajii in 2018. Cu cat mai stralucitoare, cu atat mai bine. Se poarta, spre exemplu, pigmentul holografic violet.

Obisnuieste-te cu un contur rotunjit

Machiajul cat-eye, cu linii ascutite, a apus. E vremea sa iti conturezi pleoapa cu linii groase. La fel vor fi si colturile ridicate pe care le rotunjesti cu ajutorul unui aplicator pentru machiaj.

Lasa-ti sprancenele cat mai stufoase

Mai spunem adio unui trend: cel care ne cerea sa ne pensam riguros sprancenele pentru a obtine linii bine definite. In 2018 ne vom lasa sprancenele sa creasca in voie si cu cat mai rebel se vor aseza firele de par, cu atat vom fi mai in tendinte. Pare greu de crezut, dar vei vedea din ce in ce mai des acest trend printre modelele care defileaza in prezentarile de moda.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din machiaj-cosmetica

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului