Machiaj & Cosmetica

#gel unghii #andreea balan #stil de vedeta #manichiura

Andreea Balan este Ambasador al CupioGels®

Andreea Balan, este, de curand, Ambasadorul gelurilor UV Cupio, pe care le foloseste de ani de zile. CupioGels® include toate produsele necesare unei manichiuri impecabile si ultimele noutati in materie de geluri UV, iar Andreea este un client fidel.

"Am ales produsele Cupio® cu mult inainte sa existe o colaborare, de ani de zile imi fac singura unghiile acasa. Acum cativa ani eram foarte atenta la doamnele care imi faceau unghiile la salon si am invatat cum se face. Am cautat pe Google geluri/unghii false si dintre toate rezultatele, site-ul Cupio m-a convins. Am comandat tot ce imi trebuia. Si de cinci ani imi fac singura unghiile acasa. Am ales produsele Cupio® pentru ca sunt foarte bune, sunt profesionale dar si pentru uz casnic, in acelasi timp.

In showbiz, muzica, televiziune, pe scena, la evenimente, imaginea conteaza foarte mult. Talentul este cel care m-a pus unde sunt, insa imaginea mea e foarte importanta. Si asta include unghiile. De fiecare data cand intalnesc pe cineva, dau mana cu persoana respectiva si conteaza foarte mult cat de ingrijita esti, cat de mult te respeti pe tine si cred ca am si o datorie fata de publicul meu, vreau sa le arat ca poti fi frumoasa, atat pe dinauntru, cat si pe dinafara.. si totul vine de la sine, mai departe. Insa manichiura si unghiile sunt la fel de importante precum parul sau machiajul.

Ma bucur sa fiu ambasadorul unui brand si al unor produse in care chiar cred si le folosesc de ani buni. Simt ca mi se potriveste si ca asocierea dintre mine si Cupio este una credibila, fiind fidela produselor de multi ani. Iar prin tutorialele video si foto pe care le-am pregatit, veti vedea pas cu pas cum sa aveti manichiura care este in trend in toamna-iarna. Fanii mei isi doresc foarte tare sa afle cum imi fac parul, cum ma machiez, cum imi fac unghiile iar campania Cupio raspunde acestor nevoi…" declara Andreea Balan, Ambasador CupioGels®.

Cupio ofera deja, in exclusivitate, tutoriale video si step by step-uri ce le ajuta pe doamne si domnisoare sa-si realizeze manichiurile preferate ale vedetei, precum si articole prin care sa o cunoastem mai bine pe artista si pe femeia mereu surprinzatoare, Andreea Balan.

Vizioneaza chiar acum un tutorial ce iti dezvaluie pas cu pas, cum se realizeaza una dintre manichiurile preferate ale Andreei Balan, in ton cu nuantele parului: 

Mai multe detalii pe cupio.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare