Machiaj & Cosmetica

#machiaj #sfaturi machiaj #marire ochi #marire ochi masaj

7 trucuri pentru a-ti "mari" ochii prin machiaj

Multe femei si-ar dori sa aiba ochii mai mari, daca nu au fost inzestrate astfel de natura. Exista cateva trucuri in machiaj prin care se poate obtine efectul de "ochi mai mari".

Nuante deschise spre coltul interior

Fereste-te sa folosesti farduri mai inchise la culoare in colturile interioare ale ochilor. Alege intotdeauna nuante deschise de fard, deorece acestea creeaza impresia de marire, distantandu-ti ochii.

Evidentiaza-ti arcadele

Arcadele, zona imediat de sub sprancene, te poate ajuta sa creezi iluzia de ochi mai mari. Evidentiaz-o cu un fard mai deschis la culoare. Poti folosi aceeasi nuanta de fard pe care ai aplicat-o pe colturile interioare ale ochilor. Atentia la zona de sub ochi! Cearcanele creeaza impresia opusa. Asadar, nu ezita sa folosesti anticearcan si/sau fond de ten pentru a uniformiza pielea si a oferi mai multa luminozitate ochilor.

Scapa de cearcane

Atunci cand aplici anticearcanul si/sau fondul de ten, foloseste mai multe straturi. Una dintre greselile frecvente ale femeilor este ca aplica o singura data. Acest strat se duce repede pe parcursul zilei, iar cearcanele se ivesc in mod neplacut. Aplica cate putin in doua randuri cand te machiezi pentru a te asigura ca cearcanele nu se vor vedea pe tot parcursul zilei.

Dermatograful alb

O arma secreta a marilor make-up artisti care vor sa "mareasca" ochii prin machiaj este folosirea dermatografului alb pe interiorul ochilor, la pleoapele inferioare. Atentie insa! Asigura-te ca dermatograful alb este unul de calitate. Merita sa investesti financiar intr-un foarte bun pentru a nu risca aparitia unor probleme la nivelul ochilor.

Citeste continuarea pe Lyla.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din machiaj-cosmetica

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare