Machiaj & Cosmetica

#demachiere #ceai negru # trucuri frumusete #par impletit #agrafe #loctiune tonica

7 trucuri ca sa arati perfect dimineata

Fiecare femeie ar vrea sa stie ce trebuie sa faca pentru a arata bine la prima ora, atunci cand e abia trezita din somn. Mai exact, cum sa scape de ochii umflati sau de parul ciufulit. Si pentru ca orice problema are o rezolvare, iata 7 solutii pentru cele mai comune situatii.

Par cu volum la prima ora? Da!

Parca nu exista un stres mai mare pentru femei dimineata decat parul care sta in toate directiile sau lipit de cap. Ca sa scapi de aceasta grija ai de facut cateva lucruri extrem de simple.

Daca ai parul scurt, seara, inainte sa te culci, desparte-l in suvite micute, rasuceste-le ca si cum te-ai juca cu ele si fixeaza-le cu agrafe simple. Vei avea surpriza dimineata sa te trezesti de parca abia ai iesit de la coafor.

Daca ai parul lung, in schimb, umezeste-l usor si fa-ti trei-patru cozi impletite. Cand te-ai trezit, despleteste-le si piaptana-le usor, apoi fixeaza buclele cu fixativ.

Iar pentru ca parul tau sa arate cat mai bine, evita sa mai folosesti feonul. Lasa-l sa se usuce in mod natural. Pulverizeaza la radacina parului umed un spray pentru stralucire, astfel ca dimineata cand te vei trezi va arata excelent si nu vei mai avea nevoie de spuma sau de fixativ pentru a-l aranja.

Ten luminos si aerisit

Intotdeauna seara inainte sa te culci, fie ca ai fost machiata sau nu, e obligatoriu sa te demachiezi. Lasa tenul sa respire macar si macar o zi sau doua pe saptamana, poate in weekenduri, cand e bine sa nu aplici niciun fel de machiaj.

Foloseste o lotiune tonica sau un ceai de musetel cu care umezeste-ti fata inainte de culcare. In acest fel, chipul tau va arata dimineata mult mai fresh.

Scapa de cearcane si de pungile de sub ochi

Daca te trezesti de obicei cu cearcane adanci sub ochi, obisnuieste-te ca seara, inainte de culcare, sa prepari un ceai negru. Nu ca sa il bei, ci ca sa folosesti pliculetele. Mai exact, cand ceaiul s-a racit, scoate pliculetele si aplica-le 10-15 minute pe ochi si vei observa ca cearcanele te vor ocoli.

In plus, se stie ca alcoolul dauneaza grav nu doar sanatatii organismului, ci si aspectului fetei. Asa ca evita sa consumi bauturi alcoolizate seara, pentru ca dimineata sa nu te mai trezesti cu pleoapele umflate si ingreunate.

Sursa foto: xoellexo.wordpress.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din machiaj-cosmetica

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului