Machiaj & Cosmetica

#frumusete #stil # tratamente frumusete # tratamente bizare

6 tratamente de frumusete bizare si eficiente

Industria ingrijirii corporale s-a imbogatit in ultimii ani cu tratamente de frumusete bizare si eficiente in acelasi timp. Femeile cauta in permanenta modalitati cat mai suprinzatoare de a se mentine tinere si stralucitoare, chiar daca acest lucru implica metode mai putin obisnuite.

Lucrurile pe care o femeie preocupata de felul in care arata le poate face pentru imaginea ei depasesc orice imaginatie. Iata cateva tratamente de frumusete bizare incluse in serviciile saloanelor de cosmetica, menite sa ofere solutii eficiente pentru un trup de vis.

1. Exfolierea cu pestisorii Garra Rufa

Un tratament de frumusete de ultima generatie, disponibil si in Romania, este exfolierea cu pestisorii Garra Rufa. Procedeul implica introducerea mainilor si a picioarelor in acvariul pestilor infometati, care se hranesc fericiti cu celulele moarte ale pielii. In unele saloane exista si bazine in care poti intra cu tot corpul, in special in tarile din Orientul Indepartat. Pestii excreta si o substanta cu efect terapeutic pentru unele probleme ale pielii, precum acneea.



Foto: globalanni.files.wordpress.com

2. Baia in bere

Un alt tratament interesant pentru piele este imbaierea intr-o cada de tip jacuzzi, plina cu bere. In Cehia sau Austria exista un astfel de serviciu in aproape toate unitatile spa. Drojdia ajuta la tonifierea pielii si relaxeaza musculatura, pentru eliminarea celulitei.



Foto: passportmagazine.com

3. Masajul cu serpi

Daca vizitezi Israelul de Nord, ai posibilitatea sa beneficiezi de un masaj iesit din comun si deloc adresat celor cu fobie fata de reptile. Specialistii folosesc serpi inofensivi, care sunt lasati sa se miste pe spatele clientilor pentru usurarea durerilor musculare si articulare.



Foto:pictures.gi.zimbio.com

4. Masca de fata cu gainat

Expertii in frumusete si mentinerea unui ten tanar din Hawaii au gasit o solutie neasteptata pentru regenerarea celulara a pielii. Salonul Spa Diamond din regiune foloseste masti de fata cu gainat de pasari pentru un ten de vis - iar cererile nu sunt deloc modeste!



Foto: cultureledger.com

5. Oua pentru obraji rosii

In Japonia, cosmeticienii folosesc un dispozitiv special din plastic, conceput pentru rularea oualor pe obrajii clientelor. Rezultatul surprinzator sunt pometii accentuati si imbujorati, obtinuti de regula prin aplicarea unui blush.



Foto: flickr.com

6. Camera cu gheata

In Las Vegas, femeilor li se promit rezultate uimitoare pentru lupta cu celulita daca accepta sa plateasca sesiuni de "relaxare" in camere cu gheata, la temperaturi foarte scazute, cu fulgi de zapada care cad din tavan.



Foto: allwomenstalk.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din machiaj-cosmetica

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare