Machiaj & Cosmetica

#lotiune tonica #sampon #creme picioare #lotiune anticelulita #spuma de ras

6 produse de infrumusetare de care te poti lipsi

Produsele de infrumusetare sunt principala atractie a femeilor. Orice produs-minune bine prezentat le acapareaza imediat atentia, de aceea femeile ajung sa cumpere o multime de produse de infrumusetare pe care nu le folosesc, insa pentru care cheltuiesc foarte multi bani. Iata cateva dintre produsele de infrumusetare de care te poti lispi:


1. Lotiunile tonice

Lotiunile tonice sunt recomandate in special femeilor care se machiaza zilnic, pentru a le ajuta sa indeparteze definitiv urmele de machiaj si pentru a-si reimprospata tenul. Daca nu te machiezi insa in fiecare zi, iti poti curat foarte bine tenul cu apa si cu un sapun special pentru tenul tau.


2. Sampoanele antimatreata si balsamurile de par

Unele sampoane antimatreata sau balsamuri de par iti pot afecta mai rau scalpul sau pot usca definitiv pielea capului, mai ales daca este vorba de o afectiune precum psoriazis sau eczeme. Cea mai buna solutie este sa folosesti produse naturale, precum uleuri esentiale si sa iti perii parul de 100 de ori inainte de a-l spala pentru a nu ti-l incurca.


3. Cremele pentru picioare

Specialistii in dermatologie sustin ca majoritatea cremelor pentru picioare nu au efectul scontat, de aceea ei recomanda pentru ingrijirea si hidratarea picioarelor banala vaselina cosmetica.


4. Lotiunile anticelulita

Oricat ar fi de scumpe, lotiunile anticelulita nu au efect pe termen lung. Ele contin de cele mai multe ori cafeina, pentru a stimula circulatia sangelui de aceea efectul lor este temporar. Pentru a scapa de celulita este indicat sa mergi la sala si la cateva sedinte de masaj.


5. Sampoanele pentru pastrarea culorii

Dermatologii nu recomanda nici sampoanele pentru pastrarea culorii, deoarece acestea contin in general mai multi aditivi fata de sampoanele obisnuite care pot fi daunatori pielii. Pentru a-ti pastra culoarea parului foloseste mai rar samponul atunci cand te speli sau utilizeaza un sampon care se aplica pe parul uscat daca parul ti se ingrasa prea repede.


6. Spuma de ras pentru femei

Inainte de aparitia gelurilor de dus, spuma de ras avea un scop important, acela de inmuia foliculii de par. Acum insa, gelurile de dus contin destul de multa glicerina si hidratanti, incat nu mai ai nevoie de acest produs care iti ocupa degeaba spatiul in baie.

Sursa foto: theonlinereaders.wordpress.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului