Machiaj & Cosmetica

#manichiura #cosmetica #manichiura alba #reinventare manichiura

6 moduri sa iti reinventezi banala manichiura alba

Unghiile albe au fost in tendinte inca de la inceputul verii si continua sa se numere printre manichiurile la moda, cel putin pana la toamna. In sezonul rece, nuantele inchise vor lua cu asalt tendintele, de aceea este bine sa profiti din plin de aceasta perioada in care manichiura alba imaculata este cel mai modern mod de a-ti infrumuseta unghiile.

Oja alba ajuta mainile sa para ingrijite si curate, insa poate deveni monotona fara mici artificii de stil. Iata cateva moduri interesante prin care sa iti reinventezi manichiura alba, cat inca este la moda!


1. Forma dramatica a manichiurii albe

Unghiile intr-o forma ovala si alungita sunt intotdeauna sexy si avantajeaza orice doamna sau domnisoara, dar nu atat de mult cand sunt acoperite cu o nuanta monotona. Prin urmare, pastreaza oja alba pe unghii, insa contureaza-le intr-un stil dramatic: scurteaza-le si pileste-le mai ascutit in varf.



Sursa foto: facebook.com


2. Manichiura alba cu accente interesante

Mai poti reinventa o manichiura alba si banala intr-un mod foarte simplu! Picteaza cate o unghie de la fiecare mana cu inscrisuri negre sau lipeste o aplicatie pentru unghii chic, intr-o nuanta contrastanta, pe o singura unghie de la mana.

Aceste accente interesante nu doar ca aduc o imbunatatire estetice manichiurii, ci o si aliniaza instant tendintelor!

Sursa foto: beautytipsntricks.com


3. Manichiura alba cu strat stralucitor

Aplica peste oja alba obisnuita, un strat de oja pentru suprafata lucioasa, sclipitoare sau de-a dreptul orbitoare? Sigur ca aceasta varianta este potrivita pentru evenimentele de seara, cand extravaganta este 100% permisa si apreciata.



Sursa foto: planmydaynow.com


4. Manichiura alba cu imprimeu dalmatian

Da manichiurii tale albe simple o noua identitate, care sa o faca cu adevarat adorabila! Cateva puncte de vopsea neagra o vor face sa exprime frumusetea blanitei de dalmatian!



Sursa foto: fashiondivadesign.com


5. Manichiura alba cu imprimeu in dungi

Albul imaculat "striga" dupa dungile negre, o combinatie clasica, foarte apreciata in industria frumusetii si in 2013. Poti opta pentru imprimeul clasic de zebra, clape de pian sau alte motive inspirate din blana felinelor salbatice!



Sursa foto: vibevixen.com


6. Manichiura alba cu buline polka

Bulinele polka raman tendinte puternice, iar stilul se potriveste perfect unei manichiuri albe imaculate. Poti chiar sa devii inventiva si sa sugerezi prin modelul unghiilor obiecte stiute de toata lumea, asa cum sunt zarurile!



Sursa foto: gstatic.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din machiaj-cosmetica

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare